MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Rock'n Coke'tan Yeni Haberler! Merakla beklenen Burn Sahnesi Star Dj'i belli oldu : TIMO MAAS ! Burn Sahnesi, Madonna'dan Fat Boy Slim'e, Placebo'dan Kelis'e bir çok isme prodüksiyon-remiks çalışmaları yapan ve uzun yıllardır dans dünyasına yön veren isimlerden biri olmayı sürdüren Timo Maas'ın unutulmayacak dj set'ine ev sahipliği yapacak. Progressive, garage, house ve techno severlerin gurusu Maas kariyerini tamamen özgün bir sound yaratmak üzerine kurduğunu söylüyor. Yepyeni albümü Pictures'ı bu yıl yayınlayan Maas'a albümde, Kelis, Neneh Cherry ve Placebo'dan Brian Molko eşlik etti. 1990'lara damgasını vuran Doom's Night ve Mama Konda single'ları ile adını dans dünyasının unutulmaz isimleri arasına yazdıran ve geçtiğimiz yıllarda Glastonbury, Creamfields ve The Malaysian Grand Prix'te binlerce kişiyi kendinden geçiren dj set'leri ile hatırlanan Maas bu yıl Burn Sahnesini yerinden oynatacak. Rock'n Coke Ana Sahne'de yeni bir grup daha : NACAO ZUMBI ! Vahşi punk-funk ve gizemli Brezilya karnavallarının formlarını samba ile buluşturmayı başaran ve dinamik sahne performanslarıyla göz kamaştıran Brezilya'nın son yıllardaki en popüler topluluklarından Nacao Zumbi, bu yıl Rock'n Coke sahnesinde. Topluluğun altı üyesi Brezilya'da zengin bir müzikal çeşitlilik barındıran Pernambuco'da büyüdüler. Geleneksel eski Brezilya halk ezgilerini kendini sürekli yenileyen, değişken elektronik seslerle birleştiren Nacao Zumbi, eski ve ateşli yerel müziği modern dünyaya taşıyor. Arkaik Brezilya ritimleri ile dinleyicilerini kavrayan topluluk eleştirmenler tarafından David Byrne, Asian Dub Foundation ve Goldie ile aynı kulvarda tutuluyor. Jungle, Ragga ve Dub'ın büyüsü ve enerjisi Rock'n Coke'ta ! Rock'n Coke 2005 için Genişletilen Kamp Alanı Biletleri tükendi! Günlük ve kombine biletler için acele edin... Rock'n Coke 2005'e gösterilen ilgi giderek büyüyor. Kısa sürede tükenen 7000 kamp biletinin ardından, yoğun istek üzerine genişletilen kamp alanı dahilinde satışa sunulan, 3000 kamp bileti tahminlerin de ötesinde bir kaç gün içinde tükendi. Rock'n Coke 2005 için günlük ve kombine bilet satışları ise tüm hızıyla devam ediyor. Festival coşkusunu kaçırmamak için günlük ya da kombine biletlerinizi tüm Biletix gişelerinden temin edebilirsiniz. Tüm katılımcılarımıza Rock'n Coke'a gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Bilet satın almak için www.biletix.com. Ayrıntılı bilgi için www.rockncoke.com edit: tima yazmışım lo.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Ağustos 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nedankocum acılmış bir ton başlık var ama ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Baktım da 10. sayfaya kadar gelmiş onlar.. İnsanlar görsün diye açtım ben mesela genelde bakmam çok sayfalı topiclere.. kötü bi amacım yoktu ühühühühü edit: ayrıca sırf timo maas için gelecek rock dinlemeyen kesim var diye düşündüm. hani ilgilenmez o yopicle ama timo yu görünce atlaya zıplaya gelir.. örn : dela :P [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Ağustos 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ha şey bi de tima maas degil timo maas[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çocuğumu kesicem timo maas amana allalaaaaaaaaaaaaaaaaah iyi ki almışım bilet.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar