Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Pakediniz , pakediniz gönderildi mailinden kac gun sonra elinize geçti ? açıkcası ben ayın 4unde matrix online için paketi yolladık mailini aldım ama hala gelmedi . Daha önce wowu ordan alanlar olduğunu bildiğimden buraya soruyim dedim . Wow paketleriniz kaç günde elinize geçti ?[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 5-6 gunde glemisti hatirlamiorum[signature][hline]Cinci Hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 9[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 11. gun bugun neyse umarım gelir bu aralar :( .MMorpg olmadıgından diabloda 1.11 ladder char actım .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 banada 4-5 gün sonra ulaşmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 3 haftada gelmişti, ama değdi beklediğime, kutuda herhangi bir ezilme yok ve diğer sitelerden çok daha ucuzdu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 6 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 5. gunu sabahi gelmisdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 16 gün. ama tamamen pttnin yüzünden olduğunu sanıyorum.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 23 gün sonra geldi 21. günü geçirdikleri için bir tane daha yolladılar. miss gibi oldu =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ne yapın ne edin sakın www.gameseek.co.uk dan spariş vermeyin... Ben verdim 20 gün oldu gelmedi 21. gün mail attım hala gelmedi diye beni oyaladılar (sanırım ellerinde olmadıgı halde in stock yazıp onsparişle para goturmek derdindelerdi ) 30. gün oyun adi posta (yani alıcının imzasının alınmadıgı postacının gelip oyle bırakıp gittigi postaya verilen isim) olarak elime geçti.. Benim oyun geldikten sonra bir arkadaş daha spariş verdi 45 gün oldu gelmedi 2. paketi yolladık dediler oda gelmedi.. Parasını geri istedi.. [signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 16 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CapriceXante tarafından 16 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar