Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEnditden wow alanlara bir soru

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Pakediniz , pakediniz gönderildi mailinden kac gun sonra elinize geçti ?
açıkcası ben ayın 4unde matrix online için paketi yolladık mailini aldım ama hala gelmedi . Daha önce wowu ordan alanlar olduğunu bildiğimden buraya soruyim dedim . Wow paketleriniz kaç günde elinize geçti ?[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

11. gun bugun neyse umarım gelir bu aralar :( .MMorpg olmadıgından diabloda 1.11 ladder char actım .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapın ne edin sakın www.gameseek.co.uk dan spariş vermeyin...

Ben verdim 20 gün oldu gelmedi 21. gün mail attım hala gelmedi diye beni oyaladılar (sanırım ellerinde olmadıgı halde in stock yazıp onsparişle para goturmek derdindelerdi )
30. gün oyun adi posta (yani alıcının imzasının alınmadıgı postacının gelip oyle bırakıp gittigi postaya verilen isim)
olarak elime geçti..

Benim oyun geldikten sonra bir arkadaş daha spariş verdi 45 gün oldu gelmedi 2. paketi yolladık dediler oda gelmedi..
Parasını geri istedi..
[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 16 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 16 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...