ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 offf cok uzuldum valla gecmıs olsun:( soylencek cok sey var ama solemek bıze dusmez...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: zarek, 14 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Valla hoca zaten kız da birşeye benzemiyor. Boşver hayırlısı olsun. İşte Kişisel bölümünde topic açmaya korkmamın en büyük nedeni... Evet belki onlarca kişi seni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyor ama aradan böyle bi tane hödük çıkıp salak salak konuşunca zaten 0 olan moralin üstüne bi de nefret ekleniyo, zaten bozulmuş denge iyice allak bullak oluyo...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu arada Kamonjuk , Nartanesi'nin söylediklerini iyice bi düşün bence... Son derece haklı bir noktaya değinmiş...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Asteroth, 14 Ağustos 2005 18:47 tarihinde demiş ki: said: zarek, 14 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Valla hoca zaten kız da birşeye benzemiyor. Boşver hayırlısı olsun. İşte Kişisel bölümünde topic açmaya korkmamın en büyük nedeni... Evet belki onlarca kişi seni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyor ama aradan böyle bi tane hödük çıkıp salak salak konuşunca zaten 0 olan moralin üstüne bi de nefret ekleniyo, zaten bozulmuş denge iyice allak bullak oluyo... Saol bilader Halen su kişiye cok sinirliyim Allah tan realde görme imkanım olan bir salak deil yoksa cok kötü şeyler olacak sırf böyle bir tip cıkar diye koymıcaktım ama paticik diğer forumlardan farklı gercekten bir ciddiyet var accside yeni olduğu icin takmadım. neyse halen bir gelişme yok :( ya inanmak istemiyorum daha öncede böyle noktalara geldik ama bu sefer kesinmiş ya inanmıyorum cok koyuyor cünkü paylaştığın vakit ve seyler cok olunca unutulmuyor cünkü her baktığım yerde her gördüğüm seyde o geliyor aklıma[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hocam gece uzun istersen biraz dok içini ha, valla ben boyle ayriliyoruz felan diyince bir sey yazasim gelmiyor cunku bir sey beklenildigini dusunmuyorum.. anlat biraz laflariz belki acilirsin belki de bir cozum uretiriz.. ama hocam hersey olacagina varir..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 uzuldum[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 nartanesi'nin haklı olduğunu düşünüyorum. bir süre sonra sen de öyle düşüneceksin çünkü. gerçekler acı.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Head, 15 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: nartanesi'nin haklı olduğunu düşünüyorum. bir süre sonra sen de öyle düşüneceksin çünkü. gerçekler acı. Hocam eyvallah bişi demiyorum ama nartanesinin anlattığı gibi bir olay yok ne biliyim soğuma fln ottan poktan cıkan seylerden büyüyen muhabbetler ya anlatsam cok uzun muhabbet hatta anlatıım desem nerden baslıcam bilmiyorum farkına varmadan gelişti olay 3 gündür sabahlıyorum bide olaylar bir ara büyüdü olmıcak kelimelerde geçti ama sorun o deil oda nedense anlamadım birden sanki gercekten umursamaz gözüktü ama inanmıyorum öyle olduğuna cünkü bunca zamanda ikimzde birbirimizi cok iyi tanıdık geçmiştede oldu böyle olaylar ama ne yapıp edip toparladık ne olursa olsun bırakma ne dersek diyelim bitmicek gibilerinden oldu zorlada olsa kovalıcaz bırakmıcaz dedik birbirimizi ama simdi öyle birşey ki acık kapı kalmadı sanki ne yapıcağımı sasırdım yoruldum artık cok kovaladım bunca zaman yine kovalarım ama üst üste gelen düşünceler icinden cıkamaz oldum zorla konustum zorla gittim yanına düzelttim gecen gün ama 1 gün sonrası yine oldu patladı son birkez konustum tmm dedim ya uzatmıyım ozaman cünkü soğuduğunu hissettim ama düşündümki gercekten soğumamıs soğuyamazda gördümde bugün mesela bana bakarken bakısları cok yumusak gel diyor sanki sevdiğini söylüyor ama telefon acıyorum oda zorla teli kapalı evini fln arıyorum kardeşini actırıyorum telini telde nasıl oluyorsa sanki tas bir kalbi var normal bir sekilde konusuyorum cok üstüme üstüme geliyor bende bunca yasananın sanki bosaymıs hissine kapılıyorum sinirleniyorum zorla olacak yapıcaz edicez diyorum teli kapatıyor fln yine kapattı dedim yarın gelicem yanına fln filan cıkmıcakmıs dısarı korkuomus kardeşi diyor benden bunları bekliyor olamaz inanamıyorum ama ne olursa olsun herseyi göze aldım zorlada olsa tutucam kolundan konusucaz edicem dün nekadar güzel cıktım gittim calıstığı yere teyzesinin yanında calısıyor tatilde aldım cicek gittim ama erkenden cıkmıs rastlantı annesi rahatsızlanmıs nekadar güzel konusucaktım herseye razıyım diyecektim evlenme teklif edicektim olmadı döndüm yolda aradım konusuyoruz dedim cicekleri veriyim bari gec nasıl yapıcaz oldu sonra tel kapandı yine aradım almıcam cöpe at dedi sinirlenip evinin oraya gittim cicekleri parcalayıp attım yola balkonda idi git fln dedi lftn annesi rahatsızmıs olay olsun istemedim öyle sonra kalbim el vermedi tmm dedim ya bidaha cıkmıcam karsına fln sonra kalp dinlermi 1 gün onu görmeden gecirdim dayanamadım gittim gördüm cıkmasına 3 saat vardı döniyim aksam gelirim dedim gittim bu sefer dükkan erkenden kapanmıs tel actım güzel güzel konustum sert cvplar aldım ama bu böyle bitmicek dedim yarın gelicem dükkanına korkudan ise gitmicekmis bende üsteledim hiçmi cıkmıcak sokağa neyse yav cok uzun baksana 2 günlük muhabbet böyle anlat anlat bitmiyor kusura bakmayın imla kurallarınada uymuyorum nefes nefese kalacaksınız :)[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Head Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 anlat anlat bitmez ; bilirim. ve bunların hepsi bir kaç sene sonra aklında güzel anılar olarak kalacak. yaşadığın yaşanılması gereken bir şey zaten , belki daha da uzayabilir bilmiyorum. ama bence bir kere biten şey bir daha başlamamalı. biraz yüzelsellik gibi gelebilir ; ama en sağlıklısı buymuş.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi eyvallah herkez böyle seyde ark ortamında bana danısır ne yapalım edelim bende böyle diyorum ama bir anlık olaylarda bunca seyi cöpe atmak cok sacma kavga anında alınan kararlar nekadar sağlıklı olurki kavga edip barıstıktan sonra birbirine diyor insan dediklerime inanmadın dimi yalandı diye halen beraber aldığımız esyalar yanımızda tasıyoruz bugün gördüm mesela ne olursa olsun takıcaz dediğimiz kolyeler boynumuzdaydı ikimizinde kavga biter ondan sonra gecersin sağlıklı sekilde muhabbet edersin dersin bu bu böyle okeyleniyorsa devam olmuyorsa eyvallah ama son konusmamızı edemedik halen karmasa olduğu icinde ayrılığın acısını yasamadık daha ama 1 ay gecsin ki bu benim icin ölüm cok taslara vurucaz kafamızı 10 sene az zaman deil cocukken kosusturuyorduk beraber yav diyorum iste her gördüğümüz seyde bizde böyle yapmıstık diyoruz bak bizimde su söyle bu böyle su sarkı söyle bilmem ne :( o yüzden cok zor olacak[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Head Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir değişim geçireceksin , bu da hayatını belirleyecek. dediğim gibi , hayırlara vesile olsun.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Eyvallah saolasın Hayırlısı ALLAH tan
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arkadaşlar bugün ne yaptım ettim düzelttim aramızı ALLAH ıma binlerce sükür cookkkkkkkkkkkk mutluyum derdime ortak olan arklara teşekkür ediyorum inşallah evlenirizde düğün topici acarım herkez davetlim olur :D
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bak şimdi gece gece beni nasıl mutlu ettin =D bana nooluyorsa izninle gidip dans edicem herkes birlikte olsun & mutlu olsun & kimse ayrılmasın ... vs vs[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hadi hayırlısı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cok sağolun arkadaşlar bende kopuyorum :D yav ailem gibisiniz iyiki var pati yasasın pati :) 3 gün uyumamanın acısını cıkarma zamanı geldi bu arada[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Öne çıkan mesajlar