Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ankara: gitar çalarım 8 senedir ama jazzda her zaman bas gitar çalmayı tercih ederim. ikisi içinde varım...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Caglar35, 15 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki: vatandaş ibrahim ferrer şarkı öneriniz 1-2 şarkı dinlemiştim zamanında ama bilgisayarda yok hiç, haliyle şarkı adı da bilmiorum dos gardenias, silencio, el cuarto de tula, candela[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir yerde şöyle birşey duymuştum. Sinatra nefes alabilirken de şarkı söyleyebiliyormuş. doğru mu bu fikri olan?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 herb ellis , barney kessel , kenny burrell, grant green , george benson , joe pass, larry carlton de ekliyelim listeye bu üstadlarında cümleleri çok güzeldir. ayriyetten fusion a inersek wooten-chambers-howe üçlüsünün bir albümü vardır çok lezizdir. birde allan holdsworth var ama o uzaylı[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: jazzyjam, 15 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: bir yerde şöyle birşey duymuştum. Sinatra nefes alabilirken de şarkı söyleyebiliyormuş. doğru mu bu fikri olan? böle bi teknik evet var. aslen avusturalya yerlilerinin çaldığı dijiridu da kullanılır. ağzına nefes doldurup, o nefesi verirken burnundan nefes almak gibi zor bir skill gerektirir. tabi öle uzun süren bişi diildir, hızlıca burnundan ciğerlerine nefes dolduruken, 1 bilemedin 2 sanie süren bir notayı kesmeme olayıdır. frank sinatra yapıomu bilmiyorum ama evet böle bişi mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Caglar35, 14 Ağustos 2005 22:27 tarihinde demiş ki: miles davis - time after time (mmMMMMM!!!!!!) ah ben bunu nasıl daha önce duymadım gerçekten mmmmmm süfer :) teşekkürler ve dier okuyanlara da hemmen tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bir toplama albümde dinleene kadar bende duymamıştım... aynı tepkiyi vermiş, o gece sabaha kadar dinlemiştim =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şimdi hakikaten çoook geniş bir yelpazesi olan bir tür diyeyim ama bana biri jazz dedi mi aklıma önce iki isim gelir; dizzy gillespie ve charlie parker. pek çok jazz müzisyenini etkilemiş, onların kendi yollarını çizmelerine yardımcı olmuş iki isim. örneğin davis'in new york'a gidene kadar yaptıklarına bakın, genelde birbirine benzetebileceğiniz türden eserler hep. fakat sonra dizzy'den aldıklarını öyle bir kurguyla oturtuyor ki kafasında, her notadan farklı bir tat vermeye başlıyor. thelenius monk, adam piyanoyla diğerlerini öyle iyi takip ediyor ki (charlie'yi bile) yanında kim olursa olsun mükemmel bir birliktelik yaratıyor.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar