senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 soru belli var mı bildiğiniz bi link ms nin sitesinde bile yoq nedense... bişicik daha soracam ben blgisayara xp home edition kurdum bunun activasyon krağını yapmak için 9x bazlı bi sistem gerekiomuş sonradan da me yi kurdum şimdi bu me yi nası kaldırabilirim sistemden[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 microsoftun sitesinden windowsun işletim sistemlerini indirebiliyomusun ki sql ü indirebilcen :) lisanslı yazılım o da..yan ürün gibi bişi deil..
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 IIS'i zaten indirmene gerek yok 2000, XP Cd'leri içerisinde mevcut, add remove windows components kısmından ekleyebilirsin.. SQL server'ı indiremezsin.. o bir server ve ciddi rakamlara satılan bir ürün..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 elimdeki kitapta indirebilionuz ama 30 gün süresi var dio ben programı bulsam crackla flm hallederimde nerden indireceğimi bi bulabilsem :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya bu winxp cd içinde de yoq iis add remove companenets lere baktım yoqq[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 olması lazım..windows component ekle sectionından tikleyip basarsan cd ister. sonrada yüklemesi lazım.. cd falan bozuk deil diil mi? bir de home edition oldugundan olmayabilir belki..
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu arada sql bulur da yüklersen işletim sisteminin kurulu oldugu sürücüye kurma..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Thalion sql server paralı demişşsinde benim bildiğim en başta bi internet connettor lisansı aliosun sonra sql server çalıştıran her sunucu üzerindeki işlemci için ekstradan lisans alion anlar bayağıı bi maliyet tutuo bu arada kaç kere baktım ıss yoq belikde dediğin gibi home edition olduğundan olabilir lol izmitte oturupta elinde 2000 server cd si olan hiçbi varlık yoq mudur?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Home edition'da yok.. SQL Server ilk ürün olarak 500 USD üzerinde sanırım tam emin değilim bu ücrete de ilave olarak SQL server'a bağlanacak kullanıcı bazında lisanslama yapman gerekiyor.. Ama bunların lisanları o kadar pahalı değil.. Sen evde kullanacağın için rahatlıkla sokakta vs. bulabilirsin.. Korsan yazılıma kar amaçlı evde kendinizi geliştirmek vs. için kullandığınız sürece karşı değilim, o nedenle rahatlıkla sokakta satılan SQL server'lardan alıp kurabilirsin.. Ayrıca SQL 7.0 değil 2000 kurmanı tavsiye ederim.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 arktan xp pro cd si buldunm allahım bunda da yoq ııs ne bulunmaz bişiymiş yaa![hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yanlış yere mi bakiom program ekle/kaldır dan windows companents ekle ye girmeyecekmiyiz?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ewt..orda ınternet sevices in altındaydı sanırım.. suan kullandıgım bilgisayarda admin accountum yok bakamıyorum..
s3ns3i Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 senko SQL client i deneme amaci ile indirip kullanabilirsin ama serveri deneme icin vermiyorlar, yasal olarak alman lazim. IIS ile ilgili olarak ise Home Edition da bulunmuyor ne yazik ki. Orijinal metin ise soyle; "Windows XP Home Edition does not include or support any versions (1.0, 2.0, 4.0) of Microsoft Personal Web Server (PWS). Users that need Web server functionality in a desktop operating system should use Windows XP Professional." Orijinal MS sitesi Ama illa Home Edition da denemek istiyorum dersen; Bilgisayarda yaratacagi sorunlardan sorumluluk kabul edilmez Goruldugu uzere XP Pro tavsiye edilir. Ayrica keske bu istegini bir ay once yapmis olsa idin Degirmendere idim yardimci olabilirdim sorry. :( [Bu mesaj s3ns3i tarafından 09 July 2003 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar