forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yardımlarınız için çok tşkler, denemediklerimi, sırayla deneyecem. trojon değil nasıl olsa, zararı yok durur, bir de siz kavga etmeyin :[[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 silme orda kalsın ne zararı var? bişey demedim ya :-)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Faust, 18 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: MoveOnBoot programını dene. Sistemi boot ederken siliyor dosyaları. Büyük ihtimalle o çalışacak. bu işe yaradı sonunda kurtuldum :) tekrar herkese çok tşkler.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 MS cok fena bi sekilde "buglu" sey yazmis,inatla da duzeltilmemis bunca zamandir.benim de oldukca sinirimi bozuyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ha bi de scandisk yapma olayı var bilgisayarı başlattığın zaman scandisk yapması için ayarla scandiskten sonra bilgisayar açıldığında silmeyi dene edit:// ehehe sorun hallolmuş ben hala kasıyom[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog [Bu mesaj nameless13 tarafından 18 Temmuz 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o scan disk olayini nereden kapatabiliyoruz... ben bezdim her zaman scan diskten[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 scan disk yaptıgı bolumun usutne sag tıklayıp ozellıklerden olması gerekıyo bildiim kadarıyla ya da xp de ntfs kurarsan zaten hatalı kapanmadıı ıcın makına da dogal olarak hıc scandısk yapmıyo[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sevindim işe yaramasına =)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ScanDiski kaldırmak için. başlat -> çalıştır -> regedit HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSession Manager BootExecute değeri var orada, onu silebilirsiniz: Normalde şunlar olması gerekiyor: "autocheck autochk *" (tırnaklar yok)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar