Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 merhaba :) e ben vb ye başladım başladım yani... herneyse bi kaç örnek şeyleri var inceledim.Şu an da Bi splash ekranı yaptım.Hani oyuna 2 tıklarsınızda, ilk önce oyunun resmi yada, oyunun Yapımcılarının resmi vs cıkar, herhangi bi tuşa basarsınızda kapatır oyunu açarya... Öyle bişey :) Bu içindeki Tips of day,options gibi şeyleri inceledim gayet güzel örnekler var vb nin içinde ama, esas konuya gelicek olursak... Visual basic komutlarının nası çalıştığını, ne işe yaradığını öğrenebileceğim biyer varmı? mesela atıyorum bolean nedir? Shell nedir vs vs şeyleri anlatan siteler tam anlamıyla geniş bi arşive sahip olan, arayüzü düzgün bildiğiniz bir site varmı? yada pdf,txt,doc türevi yazılar varsa elinizde paylaşırsanız çok makbule geçer.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Googlein bilmediiniz bizmi bilcez allasen vbturk.net olabilir programlama.com olabilir oralarda türkçe döküman bulunabilir sanırsam ama programlama ile uraşıyorsan ingilizce dökümanlar daha sağlıklı ve çoktur[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aslında haklısın google da aramadan buraya konu açmak saçma olmuş. hehe.. saol bu arada siteler ve uğraşın için :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar