Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kürk giyenler ölsnnn

bittersweet

Öne çıkan mesajlar

gecen gun elime bi link geçi zavallı hayvanların suslu kokoş teyzeler içn çektiiklerini isledm bunları yapan insanlardan nefretediorm kurk giyenleride sewmiorm zavallı hayvanı ınce bacakalrından tutup yere vurdular sonra hala yasarken ayaklarını kestiler we ne yazıkki hala yasıyorken derisini yuzduler derisi yuzulmüş halde bir kenara atıldıgında hala yasıodu etrafına kipikleri olmadan son defa baktı sonnda dayanamadı we düştü :'( umarım onları yapan adamlarada aynı acılar çektirilir...[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you!

your pretty face is going to hell!!!
Sosyal ağlarda paylaş

o sitenin adresi paticikte verilmişti hatta baya bi tartışmaya sebebiyet verdi
ordada söledim zamanında yine söyliyeceğim teknolojik olarak neredeyse çoğu lifin sentetik benzerini yapmak mümkün ama o hayvanlara acı çektirmeden tadı çıkmıyor,zevkle giyilmiyor

bak yine küfürlerim depreşti[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet o sitede resimleri bile vardı, kürkleri nasıl yaptıklarının. gerçektende çok fazla üzüldüm ve üzücü bir olay. sahte kürkler var onlar neylerine yetiyor. güzelim hayvanları tüfekle vurmak kolay tabi, elinizdeki kocaman ve tehlikeli tüfek ile doğadaki zararsız,korunmasız hayvanları öldürüyorsunuz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Tüfek!? Tüfek kürke zarar verir. Tüfek yerine canlı canlı yüzmeyi tercih ediyorlar!
Kadınların kürk merakı yüzünden hayvanlar canlı canlı yüzülüyor! Tabi -yine- kadınların pırlanta merakı yüzünden elleri kesilen afrikalılar falan da var...
Ya ben gece gece kadın düşmanı olup çıktım! Yo hayır, aslında kadınları seviyoruz. Düşüncesiz insanları sevmiyoruz. Yapmayın böyle şeyler
Ayrıca sokak köpekleri toplama yerlerine gidip eylem yapan yurdum "hayvansever"i nedense pek bir duyarsız kalır bu kürk sorununa... Bi anlam veremem ben! 30köpek için koştururken, binlerce hayvan için kıl bile kıpırdatmamak garip tabi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 09 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
ölsün

+1
hatta öldüklerinde derilerinide hayvanlar giysin yada yesin[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav sırf kürk daha kaliteli olsun diye canlı yüzdüren zihniyti ben, biraz bioloji öğretsek onlara biz, hani onlarında sinir sistemi var falan.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Oldukça basit aslında bu bir ticaret ve her ticarette olduğu gibi talep olmazsa arz da olmaz.Eğer kimse almazsa bu hayvanlar kurtulur.
Deri hadisesine gelince deri bir yan ürün sığır koyun vb hayvanlar kesildikten sonra elinde kalır ,şimdi bunu ziyan etmek mi mantıklı olur yoksa avladıkları bizonun her parçasını değerlendiren kızılderililer gibikullanmak mı?

eğer ben hepsine karşıyım dersende amenna,başımın üstünde yerin var,sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...