uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 olumlu seyler soyleyince guzelde olumsuzda kotu oluyor insan..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bizim arkadaşlar böyle biyerde kahve falı baktırcaklardı işte daha çok falcıyı deli etmeye gitmişlerdi bende yanlarındayım Bi kızın fincanına bakıyo işte bişiyler anlatıyo tam o sırada bi arkadaş: "Ya onu bunu bırak sayısal sonuçları yazıomu ordaa" diye atladı.Biz kıkır kıkır gülüyoruz tabi falcı da bozuldu baya... Okumaya devam ediyo kıza "sen bir erkekten hoşlanıyosun" dedi.Kız da sırf gıcıklık olsun diye "iyide ben lezbiyeniiim" demişti biz kopmuştuk falcıda dumur olmuş bakıodu öle Gerçeği söyliyeni varmıdır bilemicem ama çoğu sallıyo.Nası olsa elbet birisi tutucak sonrada "oooo süper bi falcı var herşeyi biliyo" olcak. Yok inanmayın böyle şeylere.Hatta gidin dalga geçin falcılarla çok komik oluo.Paranıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya gidin kadıköye 3 arakadaş oturun işlek bi yere tam kızlar geçerken arkadaşını elini uzatsın sizde fal bakarmış gibi yapın , kızlarda aaaaa bakıomusunuz desin sende tabikide zevkle deeee veee tanış ya ya..[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kadıköy'de nerdeyse her kafede bi falcı var. iyi para kırıyolar , bi de böyle güzel şeyler söylüyolar işte zengin olucaksın , biri çıkıcak karşına evlenceksin filan. insanların da hoşuna gidiyo , tekrar gidiyolar falcıya. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 u işi parayla yapan adam zaten yetenekli degildir bence yukardan keserler onun yetenek muslugunu :) cok nadirdir gercek etenegi olan insanlar bu konuda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Albert Einstein -Kader hak ettiğimizdir. Ayrıca şimdi ve geçmiş mevcuttur ve gelecek te şimdi olarak ilerler.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ama bide metafizik var fizin ve bilimin şu anki verileri ve imkanlarıyla acıklayamadıı seyler bunlar inanılmasada gercek insanların hisleri ve konular hakkındaki öngörüleri hafife alınamicak kadar önemli bence ve bununda illaki örnekleri vardır...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bi arkadaşım, henüz ortada hiç bir olay yokken biyerde kahve falı baktırmış. ve tasınacagını söylemiş falcı:) birkaç gün sonra ev arkadaşları kavga etti ve 2 gün içinde taşınıldı. ayrıca bende arkadaş arasında eglencesine bakarım yani tamamen sallamasyon olarak:) (falcılardan çok sallayan var tabi ki. ama güzel bakanlarda var. ben onların sallayıp tutturdugunu düşünmüyorum. birsürü şey sallayıp hiç yanıldıgı birşey çıkmazsa ama tutturdugu çok şey varsa, salladıgına inanıyorum)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bakan kişiye ve ortama göre değişen bir aktivitedir.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar