Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve falı

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Bizim arkadaşlar böyle biyerde kahve falı baktırcaklardı işte daha çok falcıyı deli etmeye gitmişlerdi bende yanlarındayım

Bi kızın fincanına bakıyo işte bişiyler anlatıyo tam o sırada bi arkadaş: "Ya onu bunu bırak sayısal sonuçları yazıomu ordaa" diye atladı.Biz kıkır kıkır gülüyoruz tabi falcı da bozuldu baya... Okumaya devam ediyo kıza "sen bir erkekten hoşlanıyosun" dedi.Kız da sırf gıcıklık olsun diye "iyide ben lezbiyeniiim" demişti biz kopmuştuk falcıda dumur olmuş bakıodu öle

Gerçeği söyliyeni varmıdır bilemicem ama çoğu sallıyo.Nası olsa elbet birisi tutucak sonrada "oooo süper bi falcı var herşeyi biliyo" olcak.

Yok inanmayın böyle şeylere.Hatta gidin dalga geçin falcılarla çok komik oluo.Paranıza yazık
Sosyal ağlarda paylaş

ya gidin kadıköye 3 arakadaş oturun işlek bi yere tam kızlar geçerken arkadaşını elini uzatsın sizde fal bakarmış gibi yapın , kızlarda aaaaa bakıomusunuz desin sende tabikide zevkle deeee veee tanış

ya ya..[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

u işi parayla yapan adam zaten yetenekli degildir bence yukardan keserler onun yetenek muslugunu :) cok nadirdir gercek etenegi olan insanlar bu konuda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

ama bide metafizik var fizin ve bilimin şu anki verileri ve imkanlarıyla acıklayamadıı seyler bunlar inanılmasada gercek insanların hisleri ve konular hakkındaki öngörüleri hafife alınamicak kadar önemli bence ve bununda illaki örnekleri vardır...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadaşım, henüz ortada hiç bir olay yokken biyerde kahve falı baktırmış. ve tasınacagını söylemiş falcı:)
birkaç gün sonra ev arkadaşları kavga etti ve 2 gün içinde taşınıldı.

ayrıca bende arkadaş arasında eglencesine bakarım yani tamamen sallamasyon olarak:)

(falcılardan çok sallayan var tabi ki. ama güzel bakanlarda var. ben onların sallayıp tutturdugunu düşünmüyorum. birsürü şey sallayıp hiç yanıldıgı birşey çıkmazsa ama tutturdugu çok şey varsa, salladıgına inanıyorum)[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...