Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bundan 15 gün önce şiddetli yağan yağmur nedeni ile evde fişe takılı olan digiturk decoderi, buzdolabı, adsl modemim, telsiz telefon yanmış. Şimdi adsl modem bir çalışıyor bi çalışmıyor nete baglanıyorum 10 saniye sonra ya bilgisayar kitleniyor yada Ağ Kablosu Takılı değil uyarısı alıyorum sürekli. [ama kablo takılı ve ethernet kartımda sorun yok] Sanırım modemim yandı. Bunun garantisi var karizma bilgisayardan almıştım bu olay garanti kapsamına girer mi ? Gitsem değiştirirler mi ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nedenini söylemezsen bilmiyorum ayağına yatarsan değişir :D değişmez gibi numara çekerlerse zorla deiştirirler..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 benimde yıldırım yüzünden bi kere anakartım ve geçende de amfim yandı yeter diyorum yıldırımlara[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar