Venator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki: arkadaş edinecem diye hazırlık okumak saçma. bunu bilir bunu söylerim. Universitede sosyal hayatı jukeboxından olusan biri bunu soyluyo ha, peki =) Dinlemeyin bu adamı hehe o bilmez =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şimdi bişeyler derdim de.. neeyse ya zaten gidip işletme ya da iktisat okuyacaksın, zaten bol bol boş vaktin olacak, zaten bölümünden bir yığın adm tanıyıp kaynaşacaksın. e o zaman 1 sene boyunca liseye gidermiş gibi hazırlık okumak niye??[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 benim niyetim okumak değil zaten =) amaaa erkek arkadaşım okumak istiyor biz ikimizde izmirliyiz & bi süreliğini ben istanbula taşınıcam o da yurtta kalıcak şimdi ben okumam o okursa olmaz her an aynı şehirde olmamız şart efendim ;p atlama nedenim hazırlık sınıflarını insana bişey kazandırmayan vakit öldürme yılı olarak görmem & ekonoik nedenler & ailem & dersleri anlıyabilmem ingilizce ama lisede arkadaşlık durmumlarımız berbattı ya herkes birbirini kıskanırdı herşeyini sürekli kavga çıkardı sınıf rehberlikten ders yapazdı ünide arkadaşlarım olsun istiyorum birbirimizde kalalım *kız konuşmaları* yapalım süslenelim güçlenelim ... vs vs[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 senin için ben de atlıcam twistedemo'cuğum merak etme sen :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar