Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünide ingilizce hazırlık atlamak

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

said:
kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
arkadaş edinecem diye hazırlık okumak saçma.
bunu bilir bunu söylerim.

Universitede sosyal hayatı jukeboxından olusan biri bunu soyluyo ha, peki =) Dinlemeyin bu adamı hehe o bilmez =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bişeyler derdim de.. neeyse
ya zaten gidip işletme ya da iktisat okuyacaksın, zaten bol bol boş vaktin olacak, zaten bölümünden bir yığın adm tanıyıp kaynaşacaksın. e o zaman 1 sene boyunca liseye gidermiş gibi hazırlık okumak niye??[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

benim niyetim okumak değil zaten =)

amaaa erkek arkadaşım okumak istiyor biz ikimizde izmirliyiz & bi süreliğini ben istanbula taşınıcam o da yurtta kalıcak şimdi ben okumam o okursa olmaz her an aynı şehirde olmamız şart efendim ;p

atlama nedenim hazırlık sınıflarını insana bişey kazandırmayan vakit öldürme yılı olarak görmem & ekonoik nedenler & ailem & dersleri anlıyabilmem ingilizce

ama lisede arkadaşlık durmumlarımız berbattı ya herkes birbirini kıskanırdı herşeyini sürekli kavga çıkardı sınıf rehberlikten ders yapazdı ünide arkadaşlarım olsun istiyorum birbirimizde kalalım *kız konuşmaları* yapalım süslenelim güçlenelim ... vs vs[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...