Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet böyle bir arşiv oluşturalım. bu siteye sorulmuş, daha önce karşınıza çıkmış, internette ingilizcesini bulduğunuz, yani bir şekilde yaşayıp, çözümünü gördüğünüz linux sorunlarını türkçe olarak yazalım, biriktirelim. güzel bir arşiv olduğunda da, yetkilierin isteyip istememesine bağlı olarak ya paticik (paticik.linux.com gibi) üzerinden yada olmazsa başka bir site yoluyla sunalım. güzelde bir arama sistemi yaparız... bildiğim kadarıyla birkaç forum dışında bu tür bir türkçe linux destek sitesi yok...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ilgilensenize LAN![signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ceviz netin forumları debian.tr linux severler derneği forum tr bu gibi yerlerde yeterince kaynak alabilrsin ufak tefek bi kaç yazıda gönderirim genel konularda maneviyen destek çıktım sana :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehehe saol.... up'ın bile yeter... =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 vatandaş, son up. ilgilenen çok yok anladığım kadarıyla =)
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 meşgulüm. sonra tekrar bakcam : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben sana hatırlatırım tekrar konu sayfadan düşmek üzereyken :P[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Öne çıkan mesajlar