Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Böyle Bir Hata Var ne Yapmalıyım Server.MapPath() error 'ASP 0175 : 80004005' Disallowed Path Characters /common.asp, line 156 The '..' characters are not allowed in the Path parameter for the MapPath method.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Satırı yaz düzeltelim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Muhtemelen ../../images/ gibi bişey kullanıosun ve o da kabul etmiyo ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o satırı tam olarak yer belirterek bişiler yaptım şimdide Server.MapPath() error 'ASP 0172 : 80004005' Invalid Path /common.asp, line 156 The Path parameter for the MapPath method must be a virtual path. A physical path was used. Bu Çıktı :S strDbPathAndName = Server.MapPath("C:/Online_Sistem/db/dbismi:).mdb") 'This is the path of the database from this files location on the server[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 diyor ki; mappath parametre olarak sadece sanal yol alabilir. fiziksel yol belirtemezsin .. /hede/hodo/bodo.zpk şeklinde kullanacaksın yani ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ee iide tam olarak ne yapacam :([signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şimdide Microsoft JET Database Engine error '80040e09' Cannot update. Database or object is read-only. /login_user.asp, line 120 offf[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok o değilmiş database le ilgili bir hata sanırsam [Bu mesaj Angelfire tarafından 15 Ağustos 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 MDB dosyasını yazma izni olan bir klasöre koyacaksın.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya Forumu Kurdum Tamam İyi Güzelde Şey Var Ya Ben Bu Forumu Başka Makineydi Yeni makineye taşıdım Yönetici Bölümüne Girmeye Çalışınca Üzgünüm, Bu Sayfayı Sadece Yetkililer Kullanabilir. DİYOR.. ne yapacaz ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar