Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çözemediğim bir bilgisayar sorunu

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık iki saat önce bilgisayar oyun oynerken bilgisayarım kilitlendi resetledim makinayı ondan sonra çözemediğim bir şekilde bilgisayarı allak bullak olmuş şekilde buldum. Hertürlü görüntü (winfast ekran kartı başlangıçtaki load ekranı , bios load ekranı , windows xp load ekranı) dahil hepsi bütün görüntüler tamamen bozuk gösteriyor hani karıncalanmış televizyon görüntüsü olurya onun gibi . Ayrıca windows loadingten sonra windows xpnin başlaması gereken ekranda görüntü tamamen kesiliyor , monitör bilgisayar çalışmıyormuş gibi ışığı yanıp sönüyor ki çalışıyor. Donanım sorunu desem güvenli kipten girdiğimde görüntü normale dönüyor.

Sizce sorun nedir ve ne yapmam gerekir ?
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartı sorunuda olabilir ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ayni sorun benim basima gelmisti... actiginda monitor calisiyo fakat goruntu yok..

sunu dene,ramleri yerinden ciakrt tekrar tak .sonra ekran akrtini bi cikar ufle ustune bi dua et:) sonra tekrar yerine tak ..calisir buyuk ihtimalle calismassa daha buyuk bi sorun var:( dene umarim calisir[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Sosyal ağlarda paylaş

formatla alakası yok:D ekran kartın yerine tam oturmamış veya cok ısınmıs winfastlerde hep oluyo geforce256 vardı bendede cok ısınıyodu alet..fan dayanmıyodu...formatlık bi işi yok bastan soliym..ısınmadan dolayı oluyosa yapabilceen pek bişii yok,yada ben yapamadım yatıyo şimdi alet:

edit: anakarta tam oturmuyosa dogru yeri bulana kadar ugraş..butun donanımları sök,,yatır masanın uzerine:D bitek ekran kartı kalsın onunla ugras dogru yeri bulana kadar..ciddiym

[Bu mesaj sughnuk tarafından 15 Ağustos 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bios update'i dene
erkan kartı babalara gelmiş, aynısı bende de oluyodu, ekran bilg. kapanmış gibi gidiyor, ama bilg. çalışmaya devam ediyordu
attım ekran kartını yenisini aldım, şimdi çok mutluyum
formatlarsan hiç bişey olmaz daha bile kötü olabilir[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AutolycuS, 15 Ağustos 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Dalamar lütfen sonucu buradan söyler misin? Çünkü birebir aynı sorun bana da oldu dün :/

Dalamar lütfen sonucu buradan söyler misin? Çünkü birebir aynı sorun bana da oldu dün :/[ signature ][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Bende daha bilmiyorum yarın bu başlıktan söylerim :) allahtan evde bilgisayar varda nette gezebiliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...