SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Dalga geçmiyorum ama Köşk mü konak mı die bir pastaane vardı(ankara) orasının ustaları süper yemek yapıyorlar(tatlı daha mantıklı olur) Tabi ben simitlerine hastayım ama uzak simitçiden almaya çalışıyorum oda dibimizdeki dandiq bir fırından alıyor.Ben bu simitçinin yaysat numarasını versem simitçi köş simitini bizim eve getirir mi?(biraz geyik oldu ama acaip hastasıyım pasta ve simitlerine)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Harbiden hastasıyım ama eleman yollayamıyorlar ne yapayım taaa ucuna gidemem ki oranın geyiğin dışında ne yapabilirim yani olsa 1 lira bahşişte verecem okula geç kalıyorum vs.(bu arada herkese öneririm köşk mü(evle ilgili bişeydi)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar