Zayl Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yaa beyler doğum tarihini unuttum nasıl değiştirebilirim bi yardımcı olur musunuz?.. Lütfen!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 annene babana sor, soylerler.. degistirmek icin de savciliga basvurman lazim galiba..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 öyle deil {Edit} oyunda kini salladım açıkcası onu nasıl ögrencem [Bu mesaj Lonely tarafından 15 Ağustos 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ahahahahahah güzeldi güzeldi tosunum. cvp -) degiştiremezsin yada premium alırsan belki degiştirirsin. lvlın yüksekse boşver. ps: bu arada biraz daha terbiyeli o zayl [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 15 Ağustos 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: tosun_pasa, 15 Ağustos 2005 20:08 tarihinde demiş ki: annene babana sor, soylerler.. degistirmek icin de savciliga basvurman lazim galiba.. ROFLMAO[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yaa lvl yüksekliğini geçtim de bi kere hacklediler şimdi üsütnde item bırakamıyorum derdim baska yani anlıycaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar