difficulty_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bi bulamadım şu KE BETA yı verecek var yoksa siteye gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 account için başvurmuş olsan mailine link gelirdi link mi çalışmıyo bulamadım derdin demek ki başvurmadın da oynamak istiyon artık acc verilmediğinden mumkun degil[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben üyeliği yaptım ama msn ne den açılmıyo mesajlarım ondan olabilir siz gönderebilir msiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: difficulty_, 15 Ağustos 2005 17:13 tarihinde demiş ki: ben üyeliği yaptım ama msn ne den açılmıyo mesajlarım ondan olabilir siz gönderebilir msiniz? Ne dediğini bir anlayabilsem, belki yardımcı olacağım. :) Şu forumu gören biri "yabancılar Türkçe öğrenmişte pratik yapıyorlar" der. Valla ingilizce forumları daha rahat anlıyorum bazen. :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: difficulty_, 15 Ağustos 2005 17:13 tarihinde demiş ki: ben üyeliği yaptım ama msn ne den açılmıyo mesajlarım ondan olabilir siz gönderebilir msiniz? ke ye girebilmen için tester olman lazım kullanıcı adın ve şifren varmı? Not : USKO daki kullanıcı adın ve şifrenle karıştırma[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 em es en den veya arkadaşın değimiyle me se ne den (msn ) mail box ına ulaşamıyomuş anladığım kadarıyla. Burdan mail adresini ve şifreni girmeyi dene.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 15 Ağustos 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CaNNi tarafından 15 Ağustos 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 :lol: ki ne :lol:[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 61 NP : 46xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: CaNNi, 15 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: em es en den veya arkadaşın değimiyle me se ne den (msn ) mail box ına ulaşamıyomuş anladığım kadarıyla. Burdan mail adresini ve şifreni girmeyi dene. Baya bi çaba gerektiriyor anlamak bazen. Daha öncede yazmıştım bazı "Türkçe" postlara, Türkçe alt yazı servisi olsa forumun süper olurdu.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar