Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh be dunya varmis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konustum kurtuldum tez hocamla ne kadar rahatladim anlatamam neyse olayi bastan anlatiyim da daha iyi anlayin:

neyse ben mastera basladim bi universtenin bi bolumunde basta adam bana baya yaziyordu gel yanimda calis falan diye bende ne guzel ilgeliniyor amcam gidip yaninda calisiyim falan dedim iyi gorunuyordu mutlu mesut bi master geciririm falan dedim basladim

gel zaman git zaman benim tez cikmamaya basladi ben ama hala cok egleniyordum elemanin yanima mutlu mutlu gidip hocam bu olmadi soyle bir seylermi yapsak diyordum geneldede gulerim ben pek bir seyi sorun etmem. Ama hiyar catladi kudurdu beni ezmeye basladi onceleri salak dangalak gibi seyler soylemeye basladi ben ses cikarmadim sorunlari vardir hallader gecer insandir falan diye ama genc durmadi ben bi kere koz vermistim ne olsa hocam ayipetmiyim diyordum basladi bana sigara falan aldirmaya 2 kez yapti 3uncude isim var dedim kibarca neyse ben pek takilmamaya falan basladim laba zatey tezinde pek cikacagi yoktu yaptigim hersey olumsuz sonuc cikiyordu adama gidip sunu bunu soyle yapalim falan da demedim hic agzimi falanda acmadim tam 5 ay sonunda iste adam bana iyi davranmaya basladi fakat o kadar assagalamitiki hic bi sekilde duzeltemezdi ortami. durdurdu bugun ustume feci geldi oglum sorunun ne diye bende patladim caktim beni offis boy olarak kullaniyorsunuz ne bicim adamsiniz falan diye adam G******T oldu resmen basladi aglmaya (mecazi anlamda) yok ben arkadasca soyledim biraz buyu sana is ortaminda daha kotu davranmaya sonra gel ayrilalilm dedi (kovammaz cunku beni kovarsa calistiracak ogrencisi azalacak yerine koymasida cok zor bu aralar) neyse genc ne yapalim falan mduna girdi bende yapilacak en buyuk malligi yaptim yaninizda kaliyim 1 senedir calisyorum bu projede birakamam dedim sizin tipinizi sevmesemde moduna girdim neyse calismalarima dondum

simdi diyeceksiniz neden bu hiyarin yaninda kaldin diye tabiki kiz meselesi tam bi hiyarim yahu malligin allahini yaptim neyse neden tanri kadinlari yarattiki bizlere eziyet olsun yapilmiyicak seyleri yaptirmak icinmi herhalde ondandir oturup cogalalim diye degildir muhtemelen

remus---->noob gnome

edit:agir sozlerimi kaldirdim
[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion

[Bu mesaj Remus tarafından 15 Ağustos 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...