Levent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 2 haftak önceki 9th edition kartsızlıgından, sonra bu hafta gelmiş bulunan 9th edition kartlarıyla sealed eck turnuvası yapılıcaktır. 9th Edition Sealed Deck Event Tarih : 14 Ağustos Pazar Saat : 11:00 Yer : Gerekli Şeyler Ürün : 6 Adet 9th Edition Booster Turnuva Tipi : Sealed Deck Ücret : 35 YTL Ödüller : Katılımcı sayısına göre booster ödülleri Katılımcı sayısında sınırlama olmayacaktır. Herkesi bekleriz, ben tatilde olucam o ayrı :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Gerekli Şeylerden henüz aldıgım son habere göre, pazar gunku turnuva iptal edilmiş bulunmaktadır arakdaslar, nedenini bende bilmiyorum ne yazıkki.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 wizards ı efesle kınıyorum(evet efes'le:P)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bu ne yaa kartsız ve turnuvasız kaldık yaw!!! :)[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar