elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bir daha çekip dinleyeyim dedim de, dinlemez olaydım. Bu kadar güzel bir şarkı daha rezil, daha ucuz bir hale getirilemezdi. Bunu yapan insan olamaz[signature][hline]kolonyalı mendil
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 berbaatttt uzak durulması lazım batırmışlar parçayıı[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sensin berbet o grupta o şarkı da süper güzel olmuş. senin sevdiğin müzik türünde yapmadılar diye berbat mı isterse country yapar aaaaaaaa sabah sabah ![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 PHAUHAEUAEHUAHAU9ıHAeıuahıauhıaEUHUEHAıuaHıAUHAUıaEHUı[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 çook severek dinlediğim, çok kaliteli bi grubun güsel parçası..pink floyd comfortably numb'ı ne kadar seviyorsam bu parçayı da o kadar seviyorum..farklı tarzlarda ama scissor sisters kesinlikle parçayı kötü bi hale sokmamış..[signature][hline]the first of the gang to die.. [Bu mesaj Jhengie tarafından 14 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yapmayın etmeyin arkadaşlar, şarkı mutasyon geçirmiş resmen. Hadi kendi şarkını yap nasıl yapıyorsan yap da, bu parçayı sıfır tonlama berbat bi vokale echo koyarak yapmaya çalışmışlar, içine de etmişler. derim ben, kendi fikrim aslında.[signature][hline]kolonyalı mendil
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Scissor Sisters iyidir güzeldir hoştur dinlenesidir... Şarkıya Pink Floyd'la Scissor Sisters'ı karşılaştırarak bakmamak gerekir, aksine Scissor Sisters kendi tarzıyla nasıl yorumlamış diye bakmak gerekir, ki o zamanda oldukça güzel olmuş diyor ve ortamdan kaçıyorum...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bende irenç olmuş dior pink floyd un cd sini bilgisayara koyuyorum......[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 rahat bıraksınlar kardeşim eskileri yerlerinde aaaaa and sheeee's buuuuying a staiiiiirway to heeeeeaven... hop hop çıptıs çıptıs[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kendi tarzlarını yapsınlar uzak dururum saygı duyarım ama sevdiğim parçalara elleşmesinler lütfen hee ozaman dinleme diyceksin ama bu pop parçaları dinleyip dinlememk senin elinde değil her yerde çalıp beyni patlatıyorlar. ayrıca berbat kelimesi rölatif bir kelimedir.kişinin obje üzerine ne düşündüğünü belirtir ve benim bu cover için bu sıfatı kullanma hakkım vardır çünkü benim düşüncemdir.sana berbat gelir veya gelmez ama bence berbat.[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 15 Ağustos 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar