Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scissor Sisters - Comfortably Numb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir daha çekip dinleyeyim dedim de, dinlemez olaydım. Bu kadar güzel bir şarkı daha rezil, daha ucuz bir hale getirilemezdi.

Bunu yapan insan olamaz[signature][hline]kolonyalı mendil
Mesaj tarihi:
sensin berbet o grupta o şarkı da süper güzel olmuş.
senin sevdiğin müzik türünde yapmadılar diye berbat mı isterse country yapar aaaaaaaa sabah sabah ![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
çook severek dinlediğim, çok kaliteli bi grubun güsel parçası..pink floyd comfortably numb'ı ne kadar seviyorsam bu parçayı da o kadar seviyorum..farklı tarzlarda ama scissor sisters kesinlikle parçayı kötü bi hale sokmamış..[signature][hline]the first of the gang to die..

[Bu mesaj Jhengie tarafından 14 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yapmayın etmeyin arkadaşlar, şarkı mutasyon geçirmiş resmen. Hadi kendi şarkını yap nasıl yapıyorsan yap da, bu parçayı sıfır tonlama berbat bi vokale echo koyarak yapmaya çalışmışlar, içine de etmişler.

derim ben, kendi fikrim aslında.[signature][hline]kolonyalı mendil
Mesaj tarihi:
Scissor Sisters iyidir güzeldir hoştur dinlenesidir...

Şarkıya Pink Floyd'la Scissor Sisters'ı karşılaştırarak bakmamak gerekir, aksine Scissor Sisters kendi tarzıyla nasıl yorumlamış diye bakmak gerekir, ki o zamanda oldukça güzel olmuş diyor ve ortamdan kaçıyorum...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
rahat bıraksınlar kardeşim eskileri yerlerinde aaaaa
and sheeee's buuuuying a staiiiiirway to heeeeeaven... hop hop çıptıs çıptıs[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
kendi tarzlarını yapsınlar uzak dururum saygı duyarım ama sevdiğim parçalara elleşmesinler lütfen hee ozaman dinleme diyceksin ama bu pop parçaları dinleyip dinlememk senin elinde değil her yerde çalıp beyni patlatıyorlar.

ayrıca berbat kelimesi rölatif bir kelimedir.kişinin obje üzerine ne düşündüğünü belirtir ve benim bu cover için bu sıfatı kullanma hakkım vardır çünkü benim düşüncemdir.sana berbat gelir veya gelmez ama bence berbat.[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 15 Ağustos 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...