dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben pek bir severim adventure oyunlarını. Verdiğim oyunlar odadan çıkma amaçlı adventure oyunları aslında. Bu oyunların bazılarını oynamışsınız. Alın size online adventure oyunları. Crimson Room Viridian Room Blue Chamber La Piedra de Anamara MOTAS (Mystery of Time and Space) Anamara çok güzel =) MOTAS oldukça uzun... İlk üçünden sanırım Crimson Room ve Viridian Room'u oynamışsınız. En azından başlıkları mevcut... =) iyi eğlenceler... Edit:Typo da Typo [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 14 Ağustos 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben bi tane oynamıştım böyle ama kapalı oda fobim var oynayamıom ben :p edit: ya şu crimson roomu oynuyorum su an kutuya 2 tane yüzük yerleştirdim kabloyu bataryayı fln buldum napcaz :D delirdim ehe [Bu mesaj taz tarafından 14 Ağustos 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ikinci yüzüü nerden buldun?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enishi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 "La Piedra de Anamara" gerçekten güzelmiş atmosfer olarak "Silent Hill"i hatırlattı bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehe.. onu da actim da gecenin dordunde sen ekrana bakarken arkadanda baska biri sana bakiyo gibi olunca kapamam gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Zut, 15 Ağustos 2005 04:12 tarihinde demiş ki: ikinci yüzüü nerden buldun?? :) perdeyi aç kapa sallantıda yüzük düşüyo yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kasanın şifresi ne? URL ye girdim ordaki sayıyı ve bilumum kombinasyonu denedim olmadı yine.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kasanın şifresi o urldeki.. şifrenin yazdığı sayfaya bi refresh at..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 MOtas i oynuyorum kafayi yedim resmen =) lvl 5 te kapida oyle bir keypad varki 35dk dir onunla ugrasiyorum ama cok zevkliiiii =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cinnet bunların hepsi..aman sabah sabah uğraşamam tekrar herhangi biriyle..:)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Çok güzel oyunlar ya! Tabi kafayı yedirtiyorlar doğrudur ama çok eğlenceli, bağımlılık yapan meretler[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İlk 3'ü çok basit. Diğer 2 tanesini açamadım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ilkinin sonunda ne oluyor ya herseyi buldum ama :) tebrik filan etmiomu :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bir tane daha... Bu oldukça basit ve aksiyon ağırlıklı. Zenci ninjalar hırsızlık yapıyor(!?)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar