Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War [bitirdim sorusu olan varsa sorsun]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peki şu patlayan köpekleri üc kafalı oluyo ortalık bı anda köpek oluyo burayı gecmenin bi takdigi varmı[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün
Mesaj tarihi:
Vallahi dediğin yeri çok iyi biliyorum yanlız god mode da bile en fazla orda 35 40 saniye harcamışımdır... bişi yokki direk dalıyorsun...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
*!Şöyle bi bakar*

Pff

Snow Bak sana dediğim siteye gir sen... dediğim gibi orada hiç birşey yok... çok basit yani www.tekoyun.com[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
evet cok basit ben kasmışim ayıp bana ya nsl konsolcuyum ben[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunu bitirdikten sonra, üstüne açılan 10 bölümlük "challenge of gods" ı bitirmeyen adam gelip oyunu bitirdim demesin. önce onu da bitirin sonra erişin statüme : |
  • Yeni Oluştur...