Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War [bitirdim sorusu olan varsa sorsun]

Dev

Öne çıkan mesajlar

olmuyor ya delircem 100.cüye deniyorum off
edit:oyundan soğudum yemin ediyorum r1 e basarak hızlı geçmeye calısıyorum orda beklio hız alırken hemen yetişiyor o tahta sonra normal geçiyim diyorum hiç olmuyor hızlı mızlı bi geçiş yolu yok ki ? [signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...

[Bu mesaj kingpin tarafından 07 Temmuz 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam kingpin...

Bak şimdi abi orda biliyorsun o fırlama tuşu var ben artık bitireli uzun zaman oldu R1 di sanırım ona basılı tutuyorsun fırlıyorileri doğru yüzüyor biraz aşağıdan gitmen lazım..

ilk boşluga geldiğinde direk dibe dalıyorsun..

o tahta bölüm geçiyor sen hemen kafayı çıkarıp

birdaha atıyorsun kendini ileriye baktın tahta geliyor direk yüz ama dipten sonra gene gir oraya 3. de aynen öyle..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

diplere girince oluyor diyorsun yani bende denedim onu ama beceremedim bi daha deniyim bakalım olmassa kitlerim konuyu :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

bu blade of artemisten baska silah alicakmiyiz ? pek pegenmedim o yuzden upgrade yapmadim ama yeni bi silah alirsam diye biriktire biriktire 7970 orb oldu o_O
ya oyundan bir olay beni felaket soguttu su yaratiklarin bizi tutmasi halinda hic bisi yapamiyorum analog hareketi o kadar gerizekali gostermislerki ne yapcagimi bilmiyorum bilen varsa
bi anlativersin[hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 08 Temmuz 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Blade of Artemisten başka kullanılacak silah yok, bence sen blade of chaosa aban son seviyede çok tatlı kombolar geliyordu yanılmıyorsam. Favori büyüm zaten poseidons rage miydi neydi

Yaratık seni yakalayınca analog kolu hızla sağ sol sağ sol yapacaksın sadece[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

blades of artemis daha tatlı bence blade of chaos tan hele l1 miydi (korunma) tuşuna basım kareye bastığınız zaman zangief misali dönüyor kılıçla :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

eh sonunda god of war bitti
sorunları olanlara artık bende yardım edebilirim :p
netice olarak güzel oyun yalnız sonlara doğru acayip bayıyor pandora's box u alırken sanki prince of persia oynuyoruz deliriyodum bi ara.. :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Evet saf aksiyon, bence onimushadan güzel çünkü kombo ve hit olayını o kadar güzel doldurmuşlar birde bosslarda yaptığınız mini gameler ve sonunda gelen aşmış hareketlerin tadına doyum olmuyor.Ancak işte oyunun sonlarında bulmaca,kapan,tuzak abarınca öeh dedim bende güzel ama god of war olduk neticede ancak neden ares kendi verdiği blade of chaos u altıktan sonra olympus dağında bi kılıç daha alıyoruz ? onu anlamadım :)[Feci karışık anlatırım eheh][signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

ares'in şekil şemal düzgüngü ama saçlar sakallar falan alevli :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

oyun bendede su iki tane kolyeyi aldigimiz yerde kirmizi kolyeyi aldiktan sonra geri donerken takiliyordu bir iki kere restart attim baktim duzelmiyo biraktim loading te [ha bende loading yaziyodu altta ama o gecmedi bi turlu] sonra actim televizyon izledim bi 15 dakika geri actigimda duzelmisti][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı bendede oldu ehaha :)
lol demekki versiyondan kaynaklanıyor bu arada bende hem disp in dediği sorun olan cd bide jacabo nun dediği sorun olan cd var evet oyunu bitirmek için 2 cd aldım .. ama değdi.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Eksik birşey bırakamıyorsun zaten... Yani Cyclops karşına çıktıgında senin çekmeli kapıdan kaçıp gitme şansın yok çünki sen o kapıyı kaldırana kadar Cyclops alnının ortasına Clup ı koyuyor..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...