Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 orada çok hızlı davranmak lazı başka yolu yok[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 olmuyor ya delircem 100.cüye deniyorum off edit:oyundan soğudum yemin ediyorum r1 e basarak hızlı geçmeye calısıyorum orda beklio hız alırken hemen yetişiyor o tahta sonra normal geçiyim diyorum hiç olmuyor hızlı mızlı bi geçiş yolu yok ki ? [signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... [Bu mesaj kingpin tarafından 07 Temmuz 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya ben orada belki 200 kere denedim 201 de de olmadı, artık sıkıldım kardeşime verdim, o yapmıştı hehe. Kardeşin varsa tavsiye ederim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Selam kingpin... Bak şimdi abi orda biliyorsun o fırlama tuşu var ben artık bitireli uzun zaman oldu R1 di sanırım ona basılı tutuyorsun fırlıyorileri doğru yüzüyor biraz aşağıdan gitmen lazım.. ilk boşluga geldiğinde direk dibe dalıyorsun.. o tahta bölüm geçiyor sen hemen kafayı çıkarıp birdaha atıyorsun kendini ileriye baktın tahta geliyor direk yüz ama dipten sonra gene gir oraya 3. de aynen öyle..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 diplere girince oluyor diyorsun yani bende denedim onu ama beceremedim bi daha deniyim bakalım olmassa kitlerim konuyu :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu blade of artemisten baska silah alicakmiyiz ? pek pegenmedim o yuzden upgrade yapmadim ama yeni bi silah alirsam diye biriktire biriktire 7970 orb oldu o_O ya oyundan bir olay beni felaket soguttu su yaratiklarin bizi tutmasi halinda hic bisi yapamiyorum analog hareketi o kadar gerizekali gostermislerki ne yapcagimi bilmiyorum bilen varsa bi anlativersin[hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 08 Temmuz 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Blade of Artemisten başka kullanılacak silah yok, bence sen blade of chaosa aban son seviyede çok tatlı kombolar geliyordu yanılmıyorsam. Favori büyüm zaten poseidons rage miydi neydi Yaratık seni yakalayınca analog kolu hızla sağ sol sağ sol yapacaksın sadece[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 blades of artemis daha tatlı bence blade of chaos tan hele l1 miydi (korunma) tuşuna basım kareye bastığınız zaman zangief misali dönüyor kılıçla :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 blades of chaos daha guzel bence ayrica bu 2 tane key of muse mu oyle garip bi$iy buldum ne icin kullanildigini bilen varmi ?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eh sonunda god of war bitti sorunları olanlara artık bende yardım edebilirim :p netice olarak güzel oyun yalnız sonlara doğru acayip bayıyor pandora's box u alırken sanki prince of persia oynuyoruz deliriyodum bi ara.. :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dun bitirdim oeh tadi hala damagimda saf aksiyon... ozlemisim simdi yeni aldigim sw kotor ve pop'u taktim ikiside hic sarmadi god of wardan sonra =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet saf aksiyon, bence onimushadan güzel çünkü kombo ve hit olayını o kadar güzel doldurmuşlar birde bosslarda yaptığınız mini gameler ve sonunda gelen aşmış hareketlerin tadına doyum olmuyor.Ancak işte oyunun sonlarında bulmaca,kapan,tuzak abarınca öeh dedim bende güzel ama god of war olduk neticede ancak neden ares kendi verdiği blade of chaos u altıktan sonra olympus dağında bi kılıç daha alıyoruz ? onu anlamadım :)[Feci karışık anlatırım eheh][signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 orda butun ozelliklerini aliyor kiliclarini buyulerini falan o yuzden sirf chaos u almiyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 off benım oyunda cronos un tepesınde kıtlenıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Key of Museler Pandoras Boxta secret Passage i açıyordu Oyunu takılanlara da geçmiş olsun, yenisini almaktan başka çareniz yok[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ares'in şekil şemal düzgüngü ama saçlar sakallar falan alevli :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oyun bendede su iki tane kolyeyi aldigimiz yerde kirmizi kolyeyi aldiktan sonra geri donerken takiliyordu bir iki kere restart attim baktim duzelmiyo biraktim loading te [ha bende loading yaziyodu altta ama o gecmedi bi turlu] sonra actim televizyon izledim bi 15 dakika geri actigimda duzelmisti][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aynısı bendede oldu ehaha :) lol demekki versiyondan kaynaklanıyor bu arada bende hem disp in dediği sorun olan cd bide jacabo nun dediği sorun olan cd var evet oyunu bitirmek için 2 cd aldım .. ama değdi.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben oyunu almadım ama alayım artık güzel bi oyun dedigim gibi oyun oynuyacakcsan konsol[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Alın alın takıldıgınız bi yer olursa sorun 6 kere God mode da bitirdim artık herşey ezberde..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaşlar bi soru oyunda eksik bişey birakirsak geridönmüyo yani oyun ileri gitmiyo başina böyle bişey gelen varmı[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 soruları cvapsz bırakmayalım arkadaslar[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tam olarak sorunu analyamadığım için cevap veremiycem... Ama oyunda bir şeyi yapınca bir ileri bölüme ilerliyorsun yani eksik bir şey yapma ihtimalin yok. Sadece 2 tane olan firehorn diyesim geliyor o olay hariç.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eksik birşey bırakamıyorsun zaten... Yani Cyclops karşına çıktıgında senin çekmeli kapıdan kaçıp gitme şansın yok çünki sen o kapıyı kaldırana kadar Cyclops alnının ortasına Clup ı koyuyor..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şyle deyim bir simgeyi almadan baska bölüme gecemiyoz dimi[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar