wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arkadaslar ben yeniden bir char acacam diez ve xig haricinde bircok charim var level +51 ... ancak ben bu iki serverin birinde adam akilli oynayacam ve +60 hedefliyorum yeterli vaktim var. sorum su : xig. mu daha ii bir server diez mi dupe mupe olaylari hangisinde daha az piyasa nasil bunlar hakkinda fikir almak istiyorum...[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 diez[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yani o kadar kesin mi ??[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya son hali biraz pahalı fln ama diger serverlara göre en temizi diezdi. artık durum eşitlenmiş olabilir çünkü kontrolden çıktı artık diezde.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hmm anliyorum digerlerine gore en az dupe mupe falan diezdeyse ii gecelim bakalim :D[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://www.knightonlineranking.tk şurdan serverlara bak. lvl ve itemlara bak hangisinde daha az +8 shard varsa ona başla. cyphera bakma ama shard konusunda. cypher ilk günden rezil olmuş bir server çünkü.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :)[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Arese özellikle bir dikkat ederseniz sevinirim,yeni gelmis bunlar,taze taze Rogue Chitin Shell Pauldron +9/19 DEX 1 Rogue Chitin Shell Pads +9/19 DEX 1 Rogue Chitin Shell Helmet +9/19 DEX 1 Saglam edit olmus ama,yiğidi öldür,hakkını yüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 garibim diezinde 1 tane +8/80 shard var yav yazik beav[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yok onlar arttı 1 tane diil artık bi 10 tane fln var galiba. dedigim gibi diez kontrolden çıktı artık diger serverlara yetişmesi uzun sürmez [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 vala burda herkes areste bi ben diezdeyim size diezi tavsiye ederim ama diez biraz bozuk mesela bazen eslantta party kurulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yuh beramus ta 21 tane +8 /80 shard var :)[signature][hline]Beramuslu Orclar Sozum Size; bi gun sizi Treador DİYE biri keserse o ben olcam .Bi daaa bni gorurseniz kacın:) (orclar ozellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 en sağlam server hatta tek sağlam server diez. özellikle aresten uzak dur.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cypher de ne var peki ?[signature][hline]S: Beramus N: CizmeliKedi L: 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla BEramus'un cılkı çıkmış zaten , dupe itemlere mi yanarsın, clan bugı kulllanıp 65756 kisi ile kale alanlara mı yanarsın,bütün klandaslarını " gm support " ile iteme boganlardan mı yanarsın , yani bu adamlara karşı oynaymazsın berada ancak yanlarında olabilirsin. Cypher desen ilk günden oyuna 2 rol 1 elf ring mirageler shardlar la oyuna baslayıp ilk 2 hafta da 34576 milyon np yapan adamlara mı karşı oynuycan Ares desen dünyanın edit charı var zaten.... Bence başlama git Wow oyna ,bu kadar pislige batmış bi oyunda emek harcaman biraz zaman kaybı ve bu kadar haksızlıkla başa çıkamazsın maalesef...ama illa başlıycam diyorsan en iyi server Diez gibi görünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cyper da başla derim dupe item diyorsan herserverda var.ranking.tk da uzun zamandır uplanmıyor ordaki 1 yazan +8 shard olmştur 10-15 tane çoktan.Cyperda lvller düşük nasıl olsa sıfırdan başlanmak için en iyi server bence....[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 lem bak bende şimdi WoW bolumune girer KO nun reklamını yaparım hea haberin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Wow da da sorun vartabii ki olmaz olurmu , ama edit chardan gm supporttan cılkı çıkmış degil en azından, sana gözümle gördügüm bi olayı söliim KO da,elemanın savasta manası bitti, msn den GM arkına mesaj attı manam bitti diye ,5 dakika sonra msj geldi msn den , talianın yanına bak diye,99 mana pot..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla cypher da ilk günden bir çok item düştüğünü biliyoruz ama beramustaki gibi aşmış olup +10 lycaon staff yok allahtan. +9 sheller nedir bu ya?[signature][hline]S: Beramus N: CizmeliKedi L: 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: CizmeliKedi, 15 Ağustos 2005 14:46 tarihinde demiş ki: Valla cypher da ilk günden bir çok item düştüğünü biliyoruz ama beramustaki gibi aşmış olup +10 lycaon staff yok allahtan. +9 sheller nedir bu ya? Bu yukarda bahsettigim adam cypherda , itemlerine bakrsan zaten direk edit oldugunu da rahat anlarsın,+8 plate set,+7/70 dual shards...+8 e gecer yakında shardlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hevesim kaçtı... Nerede nasıl oynayacağımı şaşırdım kaldım. Adam gibi bir server yok mu?[signature][hline]S: Beramus N: CizmeliKedi L: 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: CizmeliKedi, 15 Ağustos 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Hevesim kaçtı... Nerede nasıl oynayacağımı şaşırdım kaldım. Adam gibi bir server yok mu? maalesef böyle arkadaşım :( .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 MYKO'da ki şu lag geçse bi iyide... geçmiyo :/[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dier topic ede yazdım cevp gelmedi cypherdaki paticikler hangi nationdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar