rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 evet arkadaslar makinemin basindan tatil amaclio uzaklasmak zorunda kaldigim icin ... sanirim millet rvr eye coktan baslamis durumda oyniyan varsa classsic serverda ki rvr izlenimlerinizi alabilrmiyim acaba? dahami zevkli? dahami kalabalik? iste nedir yane:)[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Herkes düşük rr Trip guidi var bir tane 2 di lı dolaşıyorlar.hepsi rr6 onlar bıktırıyor bazen. FOtM Warlock ımla mutluyum.Assist train kesiyorum :) Lamorak midgard dayım ben. Fazla aktif değilim ama beklediğim zerg leri ve bomb group ları göremedim henüz. Reg serverlardan daha eğlenceli ama :) özellikle benim gibi pek aktif olmayan oyuncular için[signature][hline]Düdüt
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rr 6 mi:) ya bu insanlari anlamak gercekten cok or ya heralde bilgisyarlarinin oldugu odayla ayni yerde tuvalet ve mutfaklari barindiriyolar bide alti tekerlekli sandelye bnoylelikle makine basindan kalkmasina gerek kalmiyo falan aheralde b akdar kisa zamanda rr6 ne diyim[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evet rr6. belki şu anda 7 bile olmuş olabilirler[signature][hline]Düdüt
Darkdaemo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Classic serveri bence herkes tamamen yanlis algiliyor. Herkes zannediyor ki oh Bot lar nerflendi ToA yok herkes esit olcak. Hic te oyle degil. Bi kere artik grbunda buff spec cleric/shaman/druid yoksa, elit 8 man grplara karsi hic bir sansin yok. Normal serverlarda yaninda buff spec class almana gerek yoktu cunku o 8 kisiden birinin mutlaka bot u vardi. Kisacasi Normal Serverda bi pick up grubun, elit 8 man a karsi daha fazla sansi var di. Ben hic oynicagimi zennetmiyorum ama oynasam bilse heralde bi SB+shaman bot yapip glen/bled bridge i camp ederdim. Sanirim sahaman i yakin bi tower a koyup gene de 5000 range le rahat dolasirsin bridge civari.[signature][hline]Aiskarma - 5L1 Infiltrator
Xalthos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Darkdaemo, 12 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Normal serverlarda yaninda buff spec class almana gerek yoktu cunku o 8 kisiden birinin mutlaka bot u vardi. lol, grupta biri geberdiginde veya specleri shear edildiginde napiyodunuz? o kisinin spec bufflari almasi icin toplu sui veya grp teleport mu? ya da o kisileri specsiz sekilde birakip rvr a devam mi ediyodunuz hepiniz olene kadar?[signature][hline]Alvira
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Darkdaemo, 12 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Classic serveri bence herkes tamamen yanlis algiliyor. Herkes zannediyor ki oh Bot lar nerflendi ToA yok herkes esit olcak. Hic te oyle degil. Bi kere artik grbunda buff spec cleric/shaman/druid yoksa, elit 8 man grplara karsi hic bir sansin yok. Normal serverlarda yaninda buff spec class almana gerek yoktu cunku o 8 kisiden birinin mutlaka bot u vardi. Kisacasi Normal Serverda bi pick up grubun, elit 8 man a karsi daha fazla sansi var di. Ben hic oynicagimi zennetmiyorum ama oynasam bilse heralde bi SB+shaman bot yapip glen/bled bridge i camp ederdim. Sanirim sahaman i yakin bi tower a koyup gene de 5000 range le rahat dolasirsin bridge civari. 5000 range o kadar cok bişey değil bled tower a bot koyarsan en yakın köprünün diğer ucu kadar bile etmez[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 4L0 (Gareth Hib) For Albion için!!!
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ah be abi... zaten bu kadar populasyonu hig olan serverda kac dakika zerglenmeden solo yapabilrsinki? ikincisi lanet buffbotlardan kurtulduk bence cok iyi oldu boylelikel daha buyuk ve daha uzun savaslar olucak ayrica bi suru turk var serverlarda oyniyan elit 8 kisilik grup kurmak hicte zor degil ... dimi stj:)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
akbey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 rudyray ayip ettin ama bana bir hindistandan kart atmadin neyse gelince anlatırsın artık hele bir sag saglim gelde...(atesbeyden sevgilerle)
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: akbey, 14 Ağustos 2005 23:44 tarihinde demiş ki: rudyray ayip ettin ama bana bir hindistandan kart atmadin neyse gelince anlatırsın artık hele bir sag saglim gelde...(atesbeyden sevgilerle) lol:) kardes buralarda posthane sistemi biraz farkli nerdeyse kus kullaniyolar diyebilirim:) neyse abi merak etme aklidmasiniz hep bakiyorum ehr seferinde searchten stj gene cosmus gidiyo adama dedim olm bak ben gelene kadar falza adam kesmeyin adam coktan rr5 olak nerdeyse allahtan sen comamissin ama sende benimi bekliyosun 50 olmak icin anlamadim:) gelince bir ihtimal eger sizi oralar msuait olursa gelip 1 ahfta izmirde takilmayi dusunuyorum su sizin kokorec yiyelim bakalim:) 20 sinde turkieydeyim akrdes taske care love from nepal!!!![signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni!
Öne çıkan mesajlar