Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Evet sevindim ortega gittikten sonra sanki takımda birşeyler oldu seyreden varmı maçı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
nonos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 evet maçtaydım fenerbahçe bana göre güzel oynadı çok çok önemli pozisyonlar vermedik gaziantep e oyun bizim kontrolümüzdeydi ceyhunun ben orteganın yerini doldururum tavırları olmasaydı maç daha çok farka giderdi kanaatindeyim johnson antalya kampı ve 2 haftadır vasat bi grafik çiziyodu ama bugün iyi oynadı özellikle abdullah son haftalarda takımın en iyilerinden
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 amin:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Amin ;) Bence orteganın gitmesi takımı daha ii hale getirecek :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Öne çıkan mesajlar