Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Evet sevindim ortega gittikten sonra sanki takımda birşeyler oldu seyreden varmı maçı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 evet maçtaydım fenerbahçe bana göre güzel oynadı çok çok önemli pozisyonlar vermedik gaziantep e oyun bizim kontrolümüzdeydi ceyhunun ben orteganın yerini doldururum tavırları olmasaydı maç daha çok farka giderdi kanaatindeyim johnson antalya kampı ve 2 haftadır vasat bi grafik çiziyodu ama bugün iyi oynadı özellikle abdullah son haftalarda takımın en iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 amin:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Amin ;) Bence orteganın gitmesi takımı daha ii hale getirecek :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar