lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Burada oyuna başlamayı düşünüyorum.Bir kaç arkadaşım burada oynadığından ağır basıyor yani.Diğerlerien göre bu sunucunun durumu nedir, hile, edit olayları gibi yani.Ticaret ve oyuncu durumu hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Diez oyna çok ucuz herşey direk +6/10 seti çekersin üstüne.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben xıgenonda oyuyorum edit var düpe arada bi var +8 var herbişem var ama xi hiçbi servere deişmem çok şahane cz s var bi orclar basıo bi biz basıoz sürekli savaş var gibi muhteşem yani taavsiye ederim[signature][hline]nick:_YaMaKaSi_ server:xıgenon lwl:64 ırk:human cinsiyet:sapına kadarrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evet burada başladım bende ve güzel yani kalabalık ortam var.Bir kaç edit i çekeceğiz artık ne yapalım :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar