aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu Nedir Ya arkadasim gunlerdir Dc oluyoruz yada lagdan bir Shey yapamiyoruz Ke gelicekse gelsin artik oyun bu shekilde devam ettikce sıkılmaya basliyorum bu oyundan sizleri bilemem tabiki bu benim dusuncem[signature][hline]Server : Ares LeveL : 55 NP : 1xxxx Clan : TakILmIoR Char : MagIcIaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trtr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evet kardeşm sana takılıyorum yeter artık a.q. 2 saat oldu giremiyoz oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1303 ü yükledim. yani ke.yi..ilginç olmuş ama o da laggdan dc den oynanmıyo. arese giremiyorum. sıkıntıdan cyperda char açtım.dc oldukça cypera geçtim char 32 oldu yaw :D umarım düzelir.9 charı birden kasmak baya zor oluyo :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar