Yamakasi_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya önceden ewde tatlı tatlı knight oynuodum dün akşam merak edip hackshield dosyasını kurcaladım ertesi gün girerken hata verdi ve halada giremiom. sildim baştan yükledim yok yok yok deli olacam yawss bilgisi olan varsa help me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 baba işte aynısı bende var.bende oyunu sildim bidaha upgate etmiyor.herkez server diyo ama yok.4gündür giremiyorum oyuna kafayı yicem bende:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bütün server ları upgate ettim ama nafile.(1264,1279,1282,1284,1288....)hiç biri olmuyo yaa...napcam anlamadım valla:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 beyler o na bilgisayarım dan launcherı kullanmadan girin o zamna belki olabilir o da olmuyosa internet sitesinden yğkleyin ama boşuna da uğraşmayın empire geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 topice la havle vela kuvvet diyerekten giriyorum... neresini kurcaladın hackshieldın? hatayı hangi aşamada veriyor? oyunu silip tekrar yükledin mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bi insan hackshield i hangi amaç doğrultusunda kurcalar ki? bunca zamandır (yaklaşık 1 sene) oynuyorum.hiç hackshield i kurcalamamı gerektirecek bişi yaşamdım ya da buna ihtiyac duymadım ben mesela. ya soruya pek cevap olmadı gerçi ama kusura bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yaw abi ne bilim knighttan baydımda azda yazılımı kurcalayayım dedim sora sıçtık tabi knighta çift tıklıom the bug program0x00000000 bişiler yazıo 2 denede şık var cancel yada ok ikisindede bi bok olmuo hata başlığı hackshield knight çalışıo gözüküo task of menegerde ama yok aq gelmio[signature][hline]nick:_YaMaKaSi_ server:xıgenon lwl:64 ırk:human cinsiyet:sapına kadarrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar