Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu programların adını, zonealarmdan öğrendim. bu programlar haldır haldır bişeyler yapıyo internete giriyo ama ne yapıyo anlamadım. ben bişey yapmıytorum masaüstünde bekliyorum o orda bişeyler yapıyo. bu program nedir ve internete erişimi kesersem nolur, kesmemde sorun yoksa nasıl keserim? tşkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Böyle Yapıyoruz http://www.google.com.tr/search?q=scvhost&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr-TR:official [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 14 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya da gugıl'da define:svchost yazıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hocam bendede açılıyo cpu calısıyo %100 nası kapıcas bunu yaf?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 svchostu kapayamazsın[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yalnız adı svchost olacak scvhost deil öylesey trojan,spy olabilir[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bendede calisio bole garip seyler pek aldiris etmez oldum :)[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 format atmadan önce bendede vardı.hafızayı şişirip yavaşlatıyor bilgisayarı biran önce kurtulmanı tavsiye ederim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Svchost u kapatirsan harika IE mimarisinden dolayi internete baglanamazsin,firefox baglanabilir ama.(port 80 uygulamalari en azindan),Tabii ki kapattiktan sonra shutdown -a yapmayi da unutma. Esas sorununa gelince,muhtemelen sasser worm u var pcnde,veya blaster.Windows Update sayfasindan gerekli olanlari indirip(Hangi KBase oldugunu googleden arat) sorununu halledebilirsin.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende scvhost da var scvvhost da. demek ki scvvhost virüs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 malesef.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bunu nasıl silicem bilen var mı? avast kullanıyorum, norton yükledim o da bulamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Spyware bulan bir program kullanıyor musun? Bir de Ad-aware yada Spybot ile denemekte fayda var[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bende 5 tane svchost var birini kapayayım dedim kapadığım anda sasser virüsü açıldı restart atıyordu=)[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkadaşlar svchost.exe windowsun şeysidir.. ama scvhost.exe veya scvvhost.exe virüstür. sakının[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 adware ve avast kullanıyorum, başka bir yerde okuduğuma göre, hijackthis le aratıp scvvhost la ilgili şeyleri siliyomuşuz, sonra da scvvhostun adını değiştiyomuşuz. ben öyle yaptım şimdilik iyi. umarım başka sorum olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar