Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scvhost scvvhost fln

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu programların adını, zonealarmdan öğrendim. bu programlar haldır haldır bişeyler yapıyo internete giriyo ama ne yapıyo anlamadım. ben bişey yapmıytorum masaüstünde bekliyorum o orda bişeyler yapıyo.

bu program nedir ve internete erişimi kesersem nolur, kesmemde sorun yoksa nasıl keserim? tşkrler
Mesaj tarihi:
Svchost u kapatirsan harika IE mimarisinden dolayi internete baglanamazsin,firefox baglanabilir ama.(port 80 uygulamalari en azindan),Tabii ki kapattiktan sonra shutdown -a yapmayi da unutma.

Esas sorununa gelince,muhtemelen sasser worm u var pcnde,veya blaster.Windows Update sayfasindan gerekli olanlari indirip(Hangi KBase oldugunu googleden arat) sorununu halledebilirsin.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
bende 5 tane svchost var birini kapayayım dedim kapadığım anda sasser virüsü açıldı restart atıyordu=)[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
adware ve avast kullanıyorum, başka bir yerde okuduğuma göre, hijackthis le aratıp scvvhost la ilgili şeyleri siliyomuşuz, sonra da scvvhostun adını değiştiyomuşuz. ben öyle yaptım şimdilik iyi. umarım başka sorum olmaz
  • Yeni Oluştur...