Draven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 ...balkondan gelen garip sesden sonra, ve perdeyi yarali ellerinin tersiyle yavasca iterek kaldirir, ardindan omuzundaki kuzguna sessizce fisildar. Aniden kuzgun ucarak balkondan disari gider. Ardindan pelerinini omzuna atip gulumser ve soyle der : Gel ulan gel taze bunlar gel gel, domatezin babasi bunlar gel abla gel!! ehem, Yeni islemcimi elime almamla beraber geldim, desem yalan olur kasayi acip takmam lazimdi oyle yapi verdim :-P (allam dunyayi benim gibilerden korusun) Neyse, hafiften olaya girerim artik. I'll see you around [Dinleyici] - Eeem, sey, aa evet, siradaki sarkiyi gaziantepdeki teyzemin ogluna, corumdaki kuzenimin ebesine, bakkal cengiz beye, vede tabiki ogretmenime armagan ediyorum! [DJ] - Peki. Siradaki sarki Duvar'dan geliyor: Geri don yoksa kafa atarim...[hline][i]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Return of the Raven Return of Draven (TheRaven) Hoşgeldin abi. Özlettin kendini. Gez falan.Sen yokken açılan konulara bak.Gündem dışı kalma :). Arki[hline] Intercom: Welcome to Vault 13! If you want to talk to the Overseer, press '1'. If you want to return a Water-Chip, press '2'. If you don't want to go into the Wastelands and start a village callled Arroyo, press '3'. If you are accompanied by a Mutant, press '4'. If you are the Vaultdweller, go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 yaw 2 haftada degil gundem, yorunge disi olmusum haril haril okuyorum zati[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar