Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehirler arası aşk..........

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.5 sene denedim bende başta biraz zzorlanıyorsun, sonda biraz daha zorlanıyorsun; biraz daha zorlarsan fıtık olursun=/[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
said:
insight, 14 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR..

Koskacaman
ellerine sağlık[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
İlişki ciddiyse, beklemenin ödülü beklemekle geçen süre kadar büyük olur.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
lol en sevdiim konu.. zoorrr çok zor hemdee.. aynı şehirde yaşadıın ilişkideki problemlerin 2 katı oluo.. Denedim bi daha denemem[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
En basitinden sevgiline biri asılcak, aşkım biri beni rahatsız ediyor diyecek. Sen de 500 km ötede olduğun için hiç birşey yapamayacaksın. Bilmiyorum ben denedim ama yürümeyeceğini anladım...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Olabilir.
Uluslar arası daha zor.
Tavsiyem, galaksiler arasıdır.
Derdi tasası yoktur.
Kendi şehrinizde kız mı bulamıyorsunuz arkadaşım nedir yani.

tapıyorum bu adama:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
  • Yeni Oluştur...