BUst Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Arkadaşalr level 23 deyim, %45 e kdr geldim daha olmuo questlerde bitti nası atlıcam yaratık kese kese çok zor lütfen nasıl daha kolay atlayabilirim,party lede olmuor. Çok zor lütfen yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol Lvl 23 Nedirki Ya? Gidecen Questleri Yapacan Sonra Moradonda Kasmıacan Gidecen Pianada Asgada vs.Kasacan Hatta 30 Olana Kadar Shouttan Baarcan Who Need Manner die Kesin Biri Pm Atar.. Da Lvl 23de Lvl Atlamanın Nesi Zor :-? [Bu mesaj LordGargamel tarafından 14 Ağustos 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kallugada goblinlerin oraya git. orada bi partiye gir. orada mutlaka goblinleri öldüren biri vardır. o goblinleri öldürür sen kutuları toplarsın.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben daa yeniyim o yüzden zor gleio heralde, oralara gitmeyi bile bilmiorum off bi anlatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oyunda sora sora gitsen daha rahat bulursun :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya hiç bişi bilmiom anlamıomusun,pmp yi bile atamıom.Ya of ne biçim yardım ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 lvl 23 de ilerlemenin nesi zor bilmiyorum :) bencede goblinlere git orda kesin biri olur civcivsen eğer seni kesin partyy e alacaktın o kessin sen kutu topla ben gittiğim zaman civcivlerin hepsini alıyorum güsel güsel hem para kasıyolar hemde lvl :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 challenge mage sin dimi kas çocuğu benim mage im olsa kasardım.[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 warior ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kasardım ama lvl atlamam lazım 61 %20 kaldı atlayım ondan sonra ne isterenizz isteyin sabaha kadar kasayımm :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 62 olmak isticen şimdiq :D bu arada beta test lvl 64 oluo bisim adam :D adam elinde sb+7 ler hala[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar