cenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Babamı tanıyan bir adam 1-2 sene önce cep telefonu dükkanı açtı e tanıdıktan alalım hem bize indirim hem ona yarar hesabı telofon işi düşerse gidiyoruz. Biraz fazla yalaka görünmüştü zaten ilk andan itibaren bana. Neyse geçen bataryamda bir sorun oldu değiştirmeye gittim adam hemen çıkarıp yenisini taktı sonrada artiz gibi birşey gerekmez önemli değil filan falan ayaklarına yatıp kendince pirim yaptı... Meğerse adamın taktığı pil yan sanayi ürünüymüş ve telefonun orjinal kapağını kırdı tabi ben heralde ters birşeyler yaptım diye kardeşimden gene orjinal bir kapak hacıladım ama o da benim becerebileceğimin ötesinde kırılınca anladım batarya olayını... Şimdi ben senin dükkanına kendi paramla kaliteli ve telefonuma zararvermeyecek bir mal almaya gelmişim o ise yalakalığı yüzünden beni babam ve kardeşim olmak üzere 3 müşterisini kaybetti. Ama asıl anlamadığım orjinalini taksa 2-3 kuruş indirim yapsa gene aynı etkiyi yaratırdı kazıkçı toplum mu olduk iyice ne?[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol mu olduk iyice ne :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 çoğu esnaf böyle zaten.. Hepsini iyi bi benzetmek laızm..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hmm adam da kendi çapında iyilik yapmaya çalışmış da olan senin kapaklara olmuş , geçmiş olsun.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi adam sadece yansanayi satsa tamam ama yanında orjinali duruyo ya...(kazıklanınca öğrendik orjinal nasıl yansanayi nasıl :D)[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 adam bence kendince iyilik yapmış sende patlamış orası ayrı :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 biz bu tiplere tıp dilinde çakalus takarus kafasında odun kırılasıim diyoruz...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kim kimi tutarsa...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bence topluma maletmek gereksiz gibi toplumun birer üyesi olarak bunların temizlenmesine katkıda bulunacak birşeyler yapmak en iyisi geçmişe yönelik bakarsak gidişat iyi yönde benim görüşümde bilinclenen toplum hızla büyüyor yakında kalmaz böyleleri[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 lol kıl esnaf rulz.[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kayserii ıh ıh ıh[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Daniel_Xavie, 15 Ağustos 2005 12:26 tarihinde demiş ki: lol kıl esnaf rulz. [signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dost kazığı diye bir laf vardır sanırım atalarımızdan birinin başına da bu tarz bi olay gelmiş ki bu sözü söylemiş:) geçmiş olsun ne diyim...[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar