Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini çakal sanan kıl esnaf

cenin

Öne çıkan mesajlar

Babamı tanıyan bir adam 1-2 sene önce cep telefonu dükkanı açtı e tanıdıktan alalım hem bize indirim hem ona yarar hesabı telofon işi düşerse gidiyoruz. Biraz fazla yalaka görünmüştü zaten ilk andan itibaren bana.
Neyse geçen bataryamda bir sorun oldu değiştirmeye gittim adam hemen çıkarıp yenisini taktı sonrada artiz gibi birşey gerekmez önemli değil filan falan ayaklarına yatıp kendince pirim yaptı...
Meğerse adamın taktığı pil yan sanayi ürünüymüş ve telefonun orjinal kapağını kırdı tabi ben heralde ters birşeyler yaptım diye kardeşimden gene orjinal bir kapak hacıladım ama o da benim becerebileceğimin ötesinde kırılınca anladım batarya olayını...
Şimdi ben senin dükkanına kendi paramla kaliteli ve telefonuma zararvermeyecek bir mal almaya gelmişim o ise yalakalığı yüzünden beni babam ve kardeşim olmak üzere 3 müşterisini kaybetti.
Ama asıl anlamadığım orjinalini taksa 2-3 kuruş indirim yapsa gene aynı etkiyi yaratırdı kazıkçı toplum mu olduk iyice ne?[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...