t_mer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben 52 priesttim inşallah 60 olcam sizce ne giymeliyim ne olmalıyım buff de buff healer elime ne almalıyım str ye kaç inte kaç hp ye kaç vermeliyim yazarsanız seviniirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Önce aramaya inanmalısın,priest yazıp,knightonline bölümünü seçip,sonuçları bi okumalısın.Sonra millet beni,böyle söylediğim için topa tutmalı.falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 baba ben de priest im şimdi ilk önce statlarını int ye vermelisin ki manan çok olsun buffer olursan daha rahat kasarsın lvl 60 dan sonra hem statları hem de skilleri değiştiricen 60 lvl den sonra statları str ye skilleri de debuff ve heal e vereceksin bu bilgiler işini görür heralde kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eğer 60 lvl da shell giymek ve istiyorsan INT: 186 ve STR: 104 olması gereklidir. Bunlarında dışında BP olacağım diyorsan STR ağırlıklı ve Fabric kıyafetler giyebilirsin. Tabi BP olduğunda INT çok az olacağı için pek kullanışlı olmaz party bulmak açısından biraz sıkıntı çekersin açıkcası ben BP almam party lerime çünkü INT az olduğu için manası çok çabuk biter. Bunların dışında Cursing Priest olmak istersen INT ve STR ni +7 chitin pauldrona göre ayarlamalısın derim. Çünkü 60 lvl a kadar giyebileceğin en iyi kıyafet chitindir. Tabiki bu Cursing Priestlar için geçerli bir durum...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence level 62 olmak lazım sora bp olmak gerek... zaten 62 den sora manyak değilseniz kasmaya gerek yok[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 lvl 62 e kadar buff+heal olarak kal, lvl 62 olup masteri açtıgında Ex=60 Heal=45 master=1 yapacaksin ki 1500/300/1920 çıksın lvl 63 olduguun zaman master=3 olacak bence shell gıyıp debuff ol benım gıbı :) lvl 63 de[signature][hline]RedStorM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar