Kesheff Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 INFECTED benim svdiğim bir grubtur ama Dark Army gibi opera tazrzı gibi sizce bu opera ile metal , metal müziği bozarmı?....
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 "infected'a koyiim moribund oblivion var" diyo kardeşim... bahadır da olsa böyle derdi :) ha bana sorarsan ikisine birden.. [edit] :D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 July 2003 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 tabiki moribund yeter.long live bm! ama bahadirda ii adam diildir sahsen tanırım.neyse bozmaz hatta dark army rulzdur.hatta benim bildiim dark army operayla alakasız katıksız bm grubudur.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508
infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 moribund rulz. infected'la olan olayları duysanız dinlemezsiniz zaten (bu arada nickimle hiçbi alakası yoktur onlar benden kopya çekmiş :D)[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ne kadar dogru bilemiorum ama bikere soyle bi muhabbet donmustu itururken saniyorum ki infectedin chaosium zamanlari we olay cidden ilginc soylentiye gore Nuclear Blast tan infected a album teklifi geliyor ancak bahadir`in super dawarligi sayesinde diger grup elemanlarini da kandirip teklifi kabul etmiyor we one surdugu gerekce biz turksek bu isi herseyiyle turkiyede yapicas..!![hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] [Bu mesaj feiticiera tarafından 09 July 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 o olay doğru. bi de denyolar menejerleri olmadığı için metallica altında sahne alamadılar. Herifler kendileri istemiş alt grup olarak infected'ı ama ulaşamamışlar ya. Yuh yani.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Paylaş https://forum.paticik.com/topic/119550-sizce-infected-metal-muziki-kirletiyormu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Sizce INFECTED metal müziki kirletiyormu ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 o olay doğru. bi de denyolar menejerleri olmadığı için metallica altında sahne alamadılar. Herifler kendileri istemiş alt grup olarak infected'ı ama ulaşamamışlar ya. Yuh yani.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Öne çıkan mesajlar