Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce INFECTED metal müziki kirletiyormu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"infected'a koyiim moribund oblivion var" diyo kardeşim...
bahadır da olsa böyle derdi :)
ha bana sorarsan ikisine birden.. [edit]
:D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 July 2003 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabiki moribund yeter.long live bm!
ama bahadirda ii adam diildir sahsen tanırım.neyse bozmaz hatta dark army rulzdur.hatta benim bildiim dark army operayla alakasız katıksız bm grubudur.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Mesaj tarihi:
moribund rulz. infected'la olan olayları duysanız dinlemezsiniz zaten (bu arada nickimle hiçbi alakası yoktur onlar benden kopya çekmiş :D)[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Mesaj tarihi:
ne kadar dogru bilemiorum ama bikere soyle bi muhabbet donmustu itururken saniyorum ki infectedin chaosium zamanlari we olay cidden ilginc soylentiye gore Nuclear Blast tan infected a album teklifi geliyor ancak bahadir`in super dawarligi sayesinde diger grup elemanlarini da kandirip teklifi kabul etmiyor we one surdugu gerekce biz turksek bu isi herseyiyle turkiyede yapicas..!![hline]Dramar on Albion/Kay
Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin

[b]the blue mists of the night[b]

[Bu mesaj feiticiera tarafından 09 July 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o olay doğru.
bi de denyolar menejerleri olmadığı için metallica altında sahne alamadılar. Herifler kendileri istemiş alt grup olarak infected'ı ama ulaşamamışlar ya. Yuh yani.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
  • Yeni Oluştur...