olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oyunu bugun veya pazartesi sipariş edicem ama nerden edeyim sendit dısında bana tavsiyede bulunursanız sevinirim saygılar[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet sendit.com da şu an kalmamış sanırım the total experience. eagleeye şu siteden almıştı ama ona dvd olarak gelmişti oyun, ona dikkat et: www.gameseek.co.uk/productdetail/PC108tf5pufkbwkg3x[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sendit ten de dvd olarak geldi... Sanırım total experience ın cd versiyonu yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 walla ozamanda bi dvd sürücüsü alalım napalım teşekurler site için birazdaha araştırıraym olmassa sipariş verem o siteden[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Oh be.. O kadar acildiki sen rahatlayınca banada bi huzur çöktü. Phew.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar