lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Siteden sisteme giriş yapıyorum. MANAGE l CHARGE KNIGHT CASH l LOG OUT buradan CHARGE KNIGHT CASH i seçiyorum karşıma https://www.knightonlineworld.com/account/knightcash_00.asp çıkan bu adres ise bana 404 hatası veriyor.Yanlış yerden mi ödeme yapmaya çalışıyorum nedir anlamadım.Adamların ödeme sayfası mı bozuk yoksa :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Oyuna girip sol üst kosedeki P harfina bastiginda cikan Power-Up Store'dan yapacaksin islemini[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Orada da önce action cancelled sonrada The page cannot be displayed diyor.Benim adsl de mi sorun var acaba.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hay allah adamlar hesabımdan parayı çekti ama işlem sonunda error occurred gibi birşey dedi ok e basma durumu vardı bi tek.Beni öyle bıraktı yani success diyeceğine error dedi ve karttan para löp çekilmiş.Bu gevurlara sanırım güvenmemek gerekiyor ne yazıkki.Parayı kurtarmamız zor olacaktır.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bi de kaç saat içerisinde premium aktif oluyor.O saate kadar bekleyim olmazsa para çekildi sonuçta belki aktif olur.Olmazsa başvurumuzu yapalım.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 İmkansız birşey ben kredi kartı ile verdim ve anında para hesaplarına geçti.Yani banka onayı filan olmaz bunda.Bir çok yerden alışveriş yaptım olmadı yani öyle birşey.Bunda da olacağını sanmıyorum bir support a mail atayım bakalım.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Support tan bir formu doldurdum billing support tan gitti herhalde.Bana geri dönüşleri nasıl oluyor bunların mail filan mı atacaklar.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Anladım, sağolasın. Mesaj orada gözükmüş.Artık herhalde bir yıl mı bekleriz iki yıl mı bilemem.Ne güzel sevinmiştim daha çok exp alıp bir an önce 40. level olurum diye ama hevesimiz kursağımızda kaldı :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bende de tam tersi.Adamlar parayı anında aldı, ama ortada bir şey yok.Hem parayı alıp hemde ban verirlerse ne manyak bir durum olur yahu :) Görecez bakalım.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 para senin kartından anında gider ama onlara gitmez banka hemen yollamaz! 9 gün içinde hizmet alamadım diyip ödemeyi durdurabilirsin! gm lere msj at baktın bişiy yok git durdur ödemeyi eniyisi![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar