Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grup Kurma Tutorial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk once oturum açmak için orayı tıklatıyoruz

Daha sonra onceden belirledigimiz kişilerle haşır neşir olmaya başlıyoruz

grubumuz hazır, afiyet olsun

[Bu mesaj elvyn tarafından 09 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
dsgagadsg[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
yanında bir de tiyatro toplulugu kurarsanız pek şahane olur.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı

elvyn:
FUCK OFF
Sina:
* Fuck mode off *
Mesaj tarihi:
hali hazırda potansiyel sahibi kişiler yoksa elimizde?malzemeyi nası temin edicez?
üniversitede iseniz, okulunuzun müzik klübüne gidip "ben grup kurmak istiyorum lan akıllı olun" diye seslenin ordakilere.sonuç alma ihtimaliniz yüksek.
Mesaj tarihi:
burda kast edilen zaten potansiyel ve malzeme yoklugunda bile grup kurulabilecegidir.[signature][hline]what makes a man?
is it the woman in his arms?
just cause she has big titties?
or is it the way he fights every day?
....no, it's probably the titties
Mesaj tarihi:
hayır burada anlatılmak istenen onune gelenin grup kurdugudur.

ps: sadece grup olarak algılanılmamalı, her turlu manken - sarkıcı turevi de goz onune alınmalı, hatta ve hatta manken - sarkıcı tureviyle de sınırlı kalınmayıp, dunyaya acılınmalıdır.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı

[Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hakkaten ya...önüne gelen grup kurar oldu...gitara başlar 2 ay geçmeden grup hazırdır..pöh..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
  • Yeni Oluştur...