Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taze anne sütü marketlerde... :)

Menkalinan

Öne çıkan mesajlar

said:
Menkalinan, 14 Ağustos 2005 09:29 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar penguenin bu haftaki sayısında bu komik haberler bölümünd okudum kadarıyla "taze anne sütü" satılcakmış. hatta dergide şöle bi yorum vardı aynen aktarıyorum...

"şimdi bu reklamlarda inekler minekler oynatıyorlardı lömbür lömbür bunun reklamınıda annelerlemi yapcak ? düşünemiyorum irençliği..."

*

buna benzer bişi yazmışlardı ama okuyunca öldüm gülmekten :D bikere nasıl yapcaklar bunu tabi doruysa eğer...??? yorumlarınızı bekliyorum :-)
[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

*!Kopar*
*!Yere düşer*
*!Ayağa dikilir*
*!Bir daha düşer*
*!Yorum yok*

[Bu mesaj Arndiol_Vampir tarafından 14 Ağustos 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel_Xavie, 14 Ağustos 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
ama favorim ayakkabıya bilgisayar fanı takan adam :D

o da güzel... Türkün gücü rules[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masticore, 14 Ağustos 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
Siz biliyormuydunuz erkeklerdende sut gelirmiş. Cok cok az oranda olsa bile erkeklerdede sut varmiş yani eminim bundan :)

o_O wtf??

Bi yanlislik olmasin ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

litresi 250 ytl falan olur sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...