Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Selamlar Patiler, Bir arkadaşımla geçen konuşurken benim de kanıma girdi bu amatör yarışçılık konusunda. Kendi makina mühendisliğinden mezun olduğu için zaten motordur arabadır ayrı bir tutkusu var, dedi "Bu amatör yarışçılık işi nedir, napmamız lazım?", ben de bilemediğimden bir şey diyemedim tabi. Yaş kemale ermiş, 22 yaşına gelmişiz. Eskiden Palio Cup falan vardı, şimdi böyle bir yarış tutkumuz varsa nerede söndürebiliriz? Seat Cup falan demeyin, oradakiler harbi sert, sponsor almış, profesyonel takımlara benziyorlar. Bizim amacımız ucundan bu işe girmek, seversek devam etmek. Nerelere gitmek, ne etmek lazım? Bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu hacı muratlarla yapılan yarışlar vardı 500 ytl sertifika 500 ylt araç falan..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arabayı kendin yapçanki tadına varcan[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İzmite gidip dragları seyredecen. Belli bir para karşılığı girebiliosun sanırım yarışlara. Kendi arabanla girebildiğin tip, tur bazlı, yarış yok yurdumuzda. Hani çok kafayı yersen çıkıcam tur atıcam bi pistte, izmit körfez pistine bayağı yüksek bir paraya kiralayıp girebilirsin :D Gençleri caddeden pistlere çekelim diolar ama hala somut bir adım yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Gran Tourismo 4'ü özel 25.000$'lık forcefeedback kasasında oynayacaksın. Alet resmen buggy gibi. tek farkı tekerlek ve motor yok .. ha bir de farlar tabi :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 renç koçibey ileri sürüş kursları var rallici olmak içinde eğitim veriliyordu sanırım google aratırsan bulursun[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya illegal pistler var ama tam olarak nerdeler emin deilim bi zamanlar ankarada enka vardı hala duruyomu bilmiyorum bile...[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bizim arkadaşlar bizim çorludaki havaalanının orda hep kapışıyolar ama ben katılmıyom.bizim jip o kdr atak değil çünkü :p[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 honda hrv[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eğer amatör pilot olmak istiyosan sana ilk tavsiyem ne pilotu olcağına karar vermendir. Pist mi toprak mı? Toprağı seçersen çok masraflı ralli rallicross bilmiyorum rollcage li bi araba al tırmanma yarışlarına katıl derim. Arabanın kırılma şansı az olur çok da bişi olmaz masraf olarak(araba dışında). Eğer hedefin pistse tavsiyem ilk oalrak amatör go-kartlardır. Ama profesyonel go-kart gerçekten çok kasar, tabiki size profesyonel go-kart derken prokart demiyorum. Gerçek go kartlar genel olarak rotax diye bilinir. 2 zamanlı 100 cc lik bir motorla 2-3 sn arasında 100km/saat görürüsün(tabiki motorunun kalitesine bağlı). Max hızı ise bu profesyonel go kartların 317km/saat. kısacası pist diyosan 6,5 yada 9 luk amatör go-kartı tavsiye ederim ilk. Ardından bir junior rotax :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Toprak daha iyi olurdu ama, kasar herhalde, masrafını kaldırmak zor olur. Hevesimiz var, tatmin edecek yer arıyoruz, carting için bize "yaşınız geçmiş sizin ohooo" dediler, çünkü en geç 14-15 gibi alıyorlarmış, amatörde bile bizi öper kenara koyarlar herhalde :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Valla türkiye için yaş yok avrupa ve dünya için var, türkiyedeki pilot kalitesi(bazı pilotlar hariç) düşük ayrıca bu işteki tatminde yeter. Türkiyede paran varsa pilot olursun, nası olsa arabalar yarışıo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet arkadasin dedigi gibi turkiyede amator yariscilik = para demektir.Cokkez arastirdim ama yok.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Antalyada cumartesi geceleri varsak a çıkıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 TOMSFED (yeni adıyla tosfed)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar