Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hangi serverda daha fazla türk oyuncu var ve, veya hali hazırda guild var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakanyuksel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hindemith de bir klanimiz var, level 3 Klanin lideri kazaryus, klana uye turklerin isimleri HurremSultan Ariston Brownie Bunlarin disinda da Turkler var hindemith de Supurgeci Nightlord Begum Brutalis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUHIOR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Glatheros, 20 Temmuz 2005 10:27 tarihinde demiş ki: hangi serverda daha fazla türk oyuncu var ve, veya hali hazırda guild var? free server reklami yapmak istiyorsaniz baska comunity deneyin ve sticky topicleri okuyun. [Bu mesaj Guru tarafından 03 Ağustos 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 senin kafanmı iyi ne free serverı??? ayrıca şu anda teon dayım lvl 40 galdiator anlamadım ben seni. bence sen git başka yerde post kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: SUHIOR, 02 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki: said: Glatheros, 20 Temmuz 2005 10:27 tarihinde demiş ki: hangi serverda daha fazla türk oyuncu var ve, veya hali hazırda guild var? free server reklami yapmak istiyorsaniz baska comunity deneyin ve sticky topicleri okuyun. [Bu mesaj Guru tarafından 03 Ağustos 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben yazilan mesaji editledim yanlis anlasilmasin ;)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar