Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Evet arkadaşlar yerime oynayan bir arkadaş trade aççmış ve bende hacklendim şuanda invaild password diyor. soğuk su getirin lütfen 80m para vardı fire blast vardı lvl 46 ydı geçmiş olsun bana :( şuan telefon etti abi giremiyorum diye ben üstelik onun trade açtığını duyunca şifreyi değiştirmiştim iron bow işinide ordan öğrendim. üstelik ona rağmen hacklendim inanamıorum lütfen yardım edin :( :( :-( [Bu mesaj Fortuna tarafından 14 Ağustos 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gmleri iyi tanıyan biri varsa lütfen bana onların msn ini versin veya benim için onlarla konuşsun lütfen account id:paper_99 lütfen yardım edin. [Bu mesaj Fortuna tarafından 14 Ağustos 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Galiba holigun tanıyordu yardım etsin pm atsın lütfen.
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Üstelik preminiumda yok :([signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Üstelik çok upladım ama söyliyim şuan web de accountun içindeyim burdan e maili değiştirdim ama game password ve web password kısmını deiştiremedim inavil pass dio doğum tarihi doğru eminim. eğer işe yarasa bu durumda ne yapmalıyım?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://www.knightonlineworld.com/account/hacked_account.asp burdan bildirsen ? Premium falan varsa bazen ilgileniyolar ama??[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Account' una nasıl girdin??? O_o[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu arada imzana baktım ama http://forum.paticik.com/view.php?id=135622 :(:( Korunma falan işlemiyo malesef :([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 14 Ağustos 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Eğer eski password ün çok kısa yada çok bilinen birşeyse, yeni uygulama olarak GMler değiştiriyor. Belki öyle birşeydir. Yoksa web account tada giremezdin.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya accountuma girmişken oyundaydım ondan sonra dc oldum. sonra tekrar oyuna girmeye kastım inavild pass dedi. ve vaktim oldukça sınırlı o yüzden accounttan e maili deiştirdim adam kendi e maili yapmasın diye. hacked pass diye yazdım daha sonra e mailden almaya kastım sayfa görüntelenemiyor dedi o yüzden kaldım lütfen arkdaşlar burda çoğunuz lvl 60+sınız birkaçınızın gmlerlen muhabeti vardır. lütfen benim accountum vardı paper_99 die hacklendi bir yardımediver diyin de geri alın ve bana verim lütfen burdan infomationu yazayım. date of birth:29.09.1989 ( yaşım az :-) ) favorite movie: Deniz lütfen yardım edin yalvarırm.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... [Bu mesaj Fortuna tarafından 14 Ağustos 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 olm bilgileri buraya yazmasana tee allam yarabbim. mailını degiştiremiyor musun siteden?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 olm hackelyeceklere davetiye c1karion yav :D simdi adam buraya baksa ...[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Editlesin abicim biri şunu.yazık.gitti gerçi.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 adam birde hacklenmeye karsi bidi bidi topigi acmisti :s[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hahaha pardon ama koptum heklemişler
Öne çıkan mesajlar