BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [Bu mesaj BuRiAL tarafından 14 Ocak 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [Bu mesaj BuRiAL tarafından 14 Ocak 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Arkadaşlar bunu ilk gördüümden beri dumurum sewgili fatihkaraca söylediğim gibi mutlaka scrollarla ilgili bilgi vermelisin derslerinde mutlaka hemde ( Kimse gelipte ko hack var yazmasın biliyorum var oldunu o zamnlar düşüktü lvl bıraktım hacki çoktannn şimdi 54 üm ban yersem ağlarım valla :D ) [spo1=Spoiler][/spo][signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....[Bu mesaj KaKsi tarafından 15 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yaşasın başardım resim ekledim sonunda :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ne var bunda zorlanacak.. [spo1=Spoiler][/spo][Bu mesaj KaKsi tarafından 15 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bilmezsen zor oluyor sen bırak onuda arkadaşın yaratıcılıına baq adam warior chitine dex basmış daha ne olsun :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 outo lootu kapatıp falan ss alsaydın ya arkadasım bı ss nı ko ya yollasak dırek sen banlanırsın :)[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ss nin kime ait oldugunu nasıl ispatlıycaksın :D[signature][hline]Name:Buzkirpisi Nation:Ork Job:Assasian Lvl:0x Server:Xiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ulen resmi niye koyduk nereye cektiniz abi resimdeki dumura bakın sadece :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Pat PAt PAT:D[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ben anlamadım dumur oldugunuz hal nerde adam salaklık etmiş dex basmıs Warrior chitine bumu ?[signature][hline]Buzkirpisinin Bana dedikleri üzerine onunla konusmasam bile onu kırmamak icin imzamı sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 İnsanlar başaksını salkalık etmesine dumur olur abicim zaten:D[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Burial sende galiba ko hack var bana özelden mesaj atabilirmisin seninle görüşmem gerekiyo da[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 böle chitin yapan adamlara ne demeli hey allahım nası chitin yapmış yawww:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ROFL ...[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kohackçi burial :D[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Oo ben neler gördüm reduceli +6 vipermi +7 crimsonmu :) Bi defasındada magic poverli priest chitin gördüm adama sordum neden mp bastın meğer yanlıslıkla basmış.Komik yanı ise adamdan 5dk sonra pm geldi:Sattım 2.5m a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaw insaf postun tarihine bi bakın!!!! vardı o zamanlar! kohack gordunmu duydunmu kendinizden geciyosunuz! tarihe bile bakmıyosunuz![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lam yörünge dışı nı okuyunca noooluoz dedim birden...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aha moderatör kohack çı çıktı ehuehuee =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar