Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bir dilek tut benim için kayan her yıldızın altında beni sevmeyi dile göklerden benim seni sevdiğim kadar anlamsız bir hayat bu dengesizlik hakim ruhuma karanlık yaşamımda bir mum söndür sende benim için kopuyor her parçam sensizlikte özlemek mi kötü hiç kazanamamak mı acıları tazeliyor günler körüklüyor içimdeki yangını kalbimin ormanları kül oldu artık sevginin ılık suları bile yetmiyor yanıyor öfkem içimde yawaş yawaş kendimle savaşım yeni başlıyor aşk mı bu yaşadığım sana karşı bilmiyorum sadece anlamak istiyorum gerçekten sen var mısın kalbimin bi parçası mısın hala seviyorsan beni sadece bir mesaj gönder kalbinden bir kaç söz yeter bana istersen seni unutmama umut dolu günlerim bitti arkadaşlar iice depresyona girmiş durumdayım son olarak bir şiir yazmak istedim :) kısa bi süre yazmayacağım sanırım hepinize saygılar sevgiler :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 allah allah bi hayran kitlesi filan mı var bi haftalık lexius şiirleri durumu mu var nedir :) enteresanmış.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylexx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 slayer teşekür ederm şiiri farketmemi sagladın :p cok ii ya ne diyim şiir de insanın adı geçincee .. :)[signature][hline]dAyLeXx_Che Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bundan sonra yazarsam özel istek üzerine bir nevi sipariş niteliğinde olcak :P :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Söylicek söz bulamıyorum ciiden çok iyi olmuş bravo[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Gercekten abı naptın ya :)..Cok guzel...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 çok hoş ya...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar