jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: sabonis, 11 Eylül 2003 16:37 tarihinde demiş ki: evet kızlar erken gelişip 17-18'de dururlar erkekler daha yavaş gelişirler 19-20'de dururlar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza yanı atarlar derken oyle fazla anlamında dedım 1 2 cm olur tabı de[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gittigim spor salonunda 200 kilo bench press yapan var 4 senedir gidiyorum ne zaman gitsem adam hep salonda calisiyor :D[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Vicious, 25 Temmuz 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Ya ben bişey soracam Le-carnitine alacamda hardline nasıl bir markadır veya hangi markaları tavsiye edersiniz.. ya biriniz cevap verseydi :([signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ultimate, weider.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 solgar bence.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ulan bu almanlara falan izbandud gibi ama herifler harbiden kof haa. Voyage Torba'da gym center'da body çalışıom lavuk almanlar geldi artis artis taktılar bench'e 60 Kg döt gibi kaldılar kaldıramadan. Ben geçtim ibneliğine taktım 110 Kg 12 tekrar herifler göt gibi bakı suratıma :) Adam benim 2 katım 60 Kg kaldıramıo daha bide dio bodyguardmş peh dedim be...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @Vicious Ultimate Nutrition L-Carnitine 500 mg 60 tablet İyidir tavsiye ederim.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Cla one vardı hangi markanın hatırlamıyorum ama bayağı güzel o da...AYrıca all-star marka l-carnitine kullanmıştım ben etkisi iyiydi.Ama diyetsiz yaparsan tam verim alamazsın paraya yazık[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: RamsesII, 09 Eylül 2003 21:23 tarihinde demiş ki: abi bir siteye girdim şimdi bodyle iligili,orgazm olacam bakarken... allahım nasıl bir midedir o :D[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. nasi yanii ? erkek vucudundan tahrikmi oluyorsun ?[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yanlış anlamışsın kardeşim sen.Midenin definisyonu ve büyüklüğünden o duygulara kapıldım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 anladim :)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: RamsesII, 01 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Yanlış anlamışsın kardeşim sen.Midenin definisyonu ve büyüklüğünden o duygulara kapıldım definisyon?!?!?![signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bench press üstüne tanımam...onun verdiği çalışmışlık ve güç duygusunu hiçbişey veremes :D Bi arkadaş da body uzamayı kısıtlar mı die sormuş cevaplıyım: Kısıtlayıcı hareketler vardır ama düzgün bi idman programıyla aslanlar gibi uzarsın da bodyni de yaparsın, bul bi kıdemli antrenör sölesin sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gidipte bacaklarım güçlensin diye squat çalışırsan uzamazsın yani :) 45 degree leg press te boyu uzamasına zararı oluyor diye biliyorum. hmm aklıma gelenler bunlar şimdilik. barfix hakkında ne söyleyebilirsiniz? sırttan barfixin çok gereksiz olarak yorduğunu duymuştum, ama göğüsten cekilen de cok harika geliyor :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bench Press Dumble Triceps Z Bar Triceps Rowing Machine ... Göğüs ve Göbek çalıştırmayan her hareketi seviom :D Dierleri kasıo :P nefes alamadıım oldu bi keresinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Parelel de dips yapın ve etkiyi görün...(göğüs için)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Chest press mashine... Ama kilom cok az kaslanmaya ba$LadIm eroinmana benziicem.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Aegean, 03 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki: gidipte bacaklarım güçlensin diye squat çalışırsan uzamazsın yani :) 45 degree leg press te boyu uzamasına zararı oluyor diye biliyorum. hmm aklıma gelenler bunlar şimdilik. barfix hakkında ne söyleyebilirsiniz? sırttan barfixin çok gereksiz olarak yorduğunu duymuştum, ama göğüsten cekilen de cok harika geliyor :) sırttan çekilen barfix kanatlar için çok etkilidir... kendini genişletmek için en iyi harakettir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar