Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Builderların Buluşma Noktası

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

said:
sabonis, 11 Eylül 2003 16:37 tarihinde demiş ki:
evet kızlar erken gelişip 17-18'de dururlar
erkekler daha yavaş gelişirler 19-20'de dururlar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

yanı atarlar derken oyle fazla anlamında dedım 1 2 cm olur tabı de[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 25 Temmuz 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Ya ben bişey soracam Le-carnitine alacamda hardline nasıl bir markadır veya hangi markaları tavsiye edersiniz..

ya biriniz cevap verseydi :([signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu almanlara falan izbandud gibi ama herifler harbiden kof haa. Voyage Torba'da gym center'da body çalışıom lavuk almanlar geldi artis artis taktılar bench'e 60 Kg döt gibi kaldılar kaldıramadan. Ben geçtim ibneliğine taktım 110 Kg 12 tekrar herifler göt gibi bakı suratıma :) Adam benim 2 katım 60 Kg kaldıramıo daha bide dio bodyguardmş peh dedim be...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

Bench press üstüne tanımam...onun verdiği çalışmışlık ve güç duygusunu hiçbişey veremes :D

Bi arkadaş da body uzamayı kısıtlar mı die sormuş cevaplıyım:
Kısıtlayıcı hareketler vardır ama düzgün bi idman programıyla aslanlar gibi uzarsın da bodyni de yaparsın,
bul bi kıdemli antrenör sölesin sana...
Sosyal ağlarda paylaş

gidipte bacaklarım güçlensin diye squat çalışırsan uzamazsın yani :) 45 degree leg press te boyu uzamasına zararı oluyor diye biliyorum. hmm aklıma gelenler bunlar şimdilik. barfix hakkında ne söyleyebilirsiniz? sırttan barfixin çok gereksiz olarak yorduğunu duymuştum, ama göğüsten cekilen de cok harika geliyor :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 03 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
gidipte bacaklarım güçlensin diye squat çalışırsan uzamazsın yani :) 45 degree leg press te boyu uzamasına zararı oluyor diye biliyorum. hmm aklıma gelenler bunlar şimdilik. barfix hakkında ne söyleyebilirsiniz? sırttan barfixin çok gereksiz olarak yorduğunu duymuştum, ama göğüsten cekilen de cok harika geliyor :)

sırttan çekilen barfix kanatlar için çok etkilidir... kendini genişletmek için en iyi harakettir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...