WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Beyler bayanlar 50 gorevinin nası yapıldıgını bana anlatırsanız cok sevinirim simdiden saolun:)[signature][hline]Beramuslu Orclar Sozum Size; bi gun sizi Treador DİYE biri keserse o ben olcam .Bi daaa bni gorurseniz kacın:) (orclar ozellikle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Gothic_Angel, 14 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=118092 :D :D :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Niye güldün ? Asıl Link : Yok Yazar : TheCoder Konu : "Guardians Of 7 Keys" Görevi Daki spoiler anlatıyor..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bundan 3-5 gün önce bu questi yapan sendin sanirim degil mi ? simdi yardim linkini verince gülümsedim .. yasak mi vardi ? ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ehm :utaniem: evet 2 gün önce ben yaptım...Öğrendim paylaşıyorum =)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar