elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Biyerde okumuştum paylaşiym dedim nerde hatırlamıyorum şimdi.. dergi site falan olabilir bugün aklıma geldi.. Marlboro yazısının üstündeki veni vidi vici hakkında bişeyler yazıyodu.. onu tartışırız o başka da.. kapağını açtığınızda o veni vidi vici'nin üstünde K harfinin çıktığını ve bunun Ku Klux Clan'ı simgelediğini yazmıştı.. pehpehpeh.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 K harfi nerede ya ben göremedim[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 K harfi var da işte kapağı açıcaksın önce. Sonra böle içi dolu bi K var gibin.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kisa marlboro paketlerindeki 3 k harfinin varligi, kapakta ters taraftan bakinca gorunen 76'nin klu klux klanin resmi yasaklanma tarihi olan 1976'ya bir gonderme olmasi (ne kadar dogru bilemiyorum), ve kutudaki marlboro yazisina ustunu kapatip bakinca asilmis zenci ve ona bakan beyaz adamin bacaklarinin gorunmesi gibi bir suru olguyu birlestiren bir urban legend zirvasidir. Demişler burada[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 he işte bu :)[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bende bi terslik var sanırım göremiyorum ahah[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim malborolarda üç hilal çıkıyor. kapağı ters çevirdiğinde ise bozkurt görüyosun...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Veya benim marlboro paketi feyk[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şurada büyük şirketler ile ilgili yalan haberler, efsaneler var. Yazmışlar ki: KKK Products Myth: The Ku Klux Klan owns certain businesses that sell products meant for genocide, usually via smoking or sterilization. Cigarettes (1950s-present) In the rumor mill, tobacco companies are often associated with the KKK. The spelling of Kool, for example, was taken as a sign of Klan involvement. In the early 1990s, R.J. Reynolds became the subject of Klan rumors when it planned to market Uptown menthols in inner cities. Marlboro’s packaging was cited as evidence of Klan involvement, including three sideways K’s or hooded figures on the crest. When an anti-smoking tract by England’s Health Education Authority featured a Marlboro-like pack labeled with three K’s, Philip Morris threatened to sue the agency for reviving "defamatory allegations." As a result, the HEA withdrew the pamphlet from schools. ve ayrıca burada da bir şeyler var. Ya bizde yok KKK bize ne bunlardan, derseniz canım sıkılıyor çok derim ondan... Vakit geçiriyom işte[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yo nigga fcuk kkk =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 K harfiyle kastiniz ortasinda FILTER CIGARETTES yazan amblem mi... 3 tane var kutu üstünde?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bende eskiden içerken L&M pakedinin üstünde leyla ve mecnunun öpüşürken resmi , camel'da nefertiti ve tutankamon'un hiyeroglifleri , marlboro'da da bizim mal bora'nın vesikalığı çıkıyodu..bundanmış demek..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 p&m şirketine mason fln diyolardı zati. pek şaşırmam bööle bişiler olsada.[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bir de malboro paketinde tavşanı aratırdık..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bi de bole bişi var[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Ağustos 2005 17:20 tarihinde demiş ki: bi de bole bişi var çok klasik bunlar ya :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 İnanmayin az önce baktim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sigara sağlığa zararlıdır kardeşim =) bu post atılırken hiç sigara içilmedi[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar