Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unstopppable Force ve AR ile ilgili detaylı bilgilendirme ( warrior için)

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

İlk silah pek çok warriorun yeni gözdesi Unstopppable Force

61.4 dps
3.8 speed
19 str
15 sta
% 2 crit
% ? knockback ( geriye atma )

Bir warrior olarak bu silahı kullanıp mace masteryi aldıgınızda %5 şansla rakibinizi 3 sn stun ediyorsunuz . Fakat bu bir savaşta maximum 3 kere gerçekleşiyor ve daha sonra rakibiniz stuna immune oluyor ( diminishing returns).
Bu silahın hızı çok iyi bu yönden tam bir warrior silahı .
61.4 temel dps buna silahdan gelen 19 stryi eklediğimizde 38 attack power elde ediyoruz ki bu 38/14=2.7dps ediyor .

Yani toplamda 64.1 dpsye sahip oluyoruz.

verilen +15 sta gayet hoş bir bonus

% 2 crit şansımız var .

%5 mace stun şansımız var

ve % ? şanslada knockback şansımız var .

Öte yandan bir klasik haline gelen Arcanite reaper
özelliklere baktıgımızda
53.8 dps

+62 attack power

ve +13 stası oldgunu görüyoruz.

ARtı warrior olarak bu bir balta olduğu için % 5 crit şansımız var.
Attack power bonusuyla bu silahın toplam dpssi 62/14= 4.4 dps
53.8+4.4= 58.2 dps ediyor

Şimdi iki silahın her özelliğini karşılaştıralım

İki silahında hızları aynı ve çok güzel bu alanda bir üstünlük sağlayamıyorlar birbirlerine .

Zararı incelediğimizde
Forceun toplamda 64.1 dpssi var
Reaperın toplamda 58.2 dpssi var
aradaki dps farkı 5.9 dps
bunun attack power cinsinden değeri 5.9*14 = 82.6 attack powerdır . Bu da sanki 41.3 daha fazla str veriyormuş gibi görünebilir . Burda açık ara farkla Force önde.

Stamina bonusu Forceun 15 ve reaparın 13 . 2 sta farkla force önde .

Diğer bonusları incelediğimizde Force kullanan bir warrior
% 5 mace mastery stun alıyor % 2 crit( 2 crit = 40 agility) alıyor ve %? knockback alıyor
Reaperı kullanan bir warriorsa % 5 crit şansı alıyor( 5 crit= 100 agility) ( axe mastery )

Arcanite reaper bu alanda rakibine göre % 3 fazla olan crit şansıyla ( 60 agi ) öne geçiyor.

Şimdi incelediğimizde Forceun Reapera göre 41.3 str farkı var( + % 5 mace mastery stunu + % ? knock back )
Reaperın ise Forcea göre 60 agility farkı var . Bu durumda bir warriorun sorması gereken soru şu 18.7 stat farkı gerçekten % 5 mace stunu ve knock back efektine değer mi ? Bu sorulan warriora göre değişir tabi . Benim görüşüm genel olarak baktığımızda Warrior özellikle crit faktörü gibi şansa bağlı çok fazla faktörü olan bir class bu nedenle zaten oldukça fazla şansa dayanan bir classın daha fazla şansa dayanması çok da mantıklı değil . % 5 mace stun ve % ? knock back zaten çok fazla şansa dayanan warrioru dahada fazla şansa bağlı hale getiriyor . Bundan dolayı hakikaten bu efektler sağlamcı warriorlar için çok faydalı değil.

bundan dolayı ben reaperın 60 agility fazlasını , forceun 41.3 str farkına +% 5 mace stun + knock back efektine tercih ederim .

Ne de olsa 41.3 stryi plate eşyalardan toplamak , 60 agiyi plate eşyalardan almaktan çok daha kolay .

Artı crit effecti stundan çok daha değerlidir zira crit diminishing returnse uğramaz ( yani 3 stundan fazla stun yapmazken critide böyle bir durum sözkonusu değildir , ardarda 10 kere crit bile çekebilirsiniz bu adam daha önce 3 kere crit vurdun artık vuramazsın gibi bir durum söz konusu değildir ) . DAhası vuruşlar yapılırken önce crit olup olmadığı hesaplanır ( yani önce vuruş crit mi o incelenir , sonra missledimi , sonra dodgelendımı en sonada parrylendimi diye kontrol edilir ) . Bu critin aynı zamanda vurma ihtimalinede verdiği anlamına gelir . Yani crit stun ihtimalindan çok daha değerlidir .

İşte bu nedenlerden dolayı sağlamcı ( ve parası olan :D )warriorlar için ilk seçim Reaper olmalıdır . İşini şansa bırakmayı sevenlerin , ummadık taş baş yarar hesabı oynayanların ve daha önemlisi ya okadar parayı nasıl kasıcam diyenlerin seçimi ise Unstoppable force olmalıdır .

ikisinden birisini seçme şansınız olursa bunu reaperdan yana kullanmanızı tavsiye ederek sözümü kapatıyorum .
Bu yazıyı bu 2 silah ve ulaşılabilir en ii silahın hangisi olduğunu açıklığa kavuşturmak için yazdım .

Saygılar

Kerbela Of Pain
Sosyal ağlarda paylaş

kardes furynin kizina kotumu diyorsun yav 2.1 daha ne olsunki 2h silah icin :)
diger silah icin demisin :) wow krizim gelmeye basladi goremedim ne icin dedigini :) 2 saat sonra oyundayim :P

[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence

[Bu mesaj jonywayt tarafından 21 Temmuz 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
O silah hakikaten çok kötü bir silah . Başlıktada belirttiğim gibi erişilebilir Warrior silahlarıyla ilgili açtım konuyu ve aklı başında hiçbir warrior o sliahı kullanmaz speedi çok kötü ama neden öyle olduğunu anlatmak için vaktim yok şu an .

akli basinda warriorlarin cogu yava$ silahlar kullaniyor. Warrior icin en onemli $ey average damage'tir. DPS veya silah hizi degil. I$ini bilen ve oyunu 8-9 aydir oynayan warriorlar zaten bunu bilir, ona gore silah secer. DPS hicbir $ey demek degildir warrior icin. Average damage en onemli etken bir warrior icin silah seciminde.

Nasil Rogue icin Main-Hand silahin DPS i degil Average Damage'i onemliyse, Warrior icin de ayni $ey gecerli.

Bu dediklerimden Arcanite Reaper kotu bir silahtir cikarimini yapmayin sakin. En iyi warrior silahlarindan birisi o. Hem de yapmasi falan cok kolay. Ancak AV factionu ile Exalted olmak kolay bir $ey degil. Ama her melee class'in bu faction ile exalted olmasi laizm cunku melee itemlari cok cok iyi. Frostwolf haric bir $ey alamadim ben Druid'im icin :( Umarim ileride eklerler bir $eyler. Cunku Casterlar icin koyduklari Epic Off-Hand'ler pek iyi sayilmaz.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Average damage = speed+dps ( + base attack power )
;)

[Bu mesaj Dunedain tarafından 21 Temmuz 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Average Damage = Min Damage + Max Damage / 2 :)

DPS ile alakasi yok yani :p

Unstoppable Force = 233.3 Average Damage

Arcanite Reaper = 204.5

Bunlar Reaper'in attack poweri ve Unstoppable Force'un STR'den gelen AP sinin eklenmemi$ hali.

Unstoppable Force = 19 STR = 38 Attack Power = 2.7 DPS = 10.26 Average Damage.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
Average damage = min/max damage=speed*(dps+atttack power)

;)

Ps:Zaten şu yukarda yazdıgım olayı anlayan rogue yok gibi bişey :D .

Average Damage dedigim $ey her vuru$ta adama verdigin minimum hasar (Yani iki tarafta ciplakken, uzerlerinde herhangi bir bonus yokken).

Neyse, matematiksel olarak baktigimizda Unstoppable Force > Arcanite Reaper zaten :) Iyi kasmalar AV lerde :p

Don Julio's Band de ayri bir guzellik. Warrior acasim geldi valla ama bir daha kim kasacak AV yi :p

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle değilde neyse sen kafanın dikine git . Warrior açtığında anlarsın olayı .
PS : Veya anlamazsın ama bi önemi yok warrior değilsin sonuçta etraftaki warriorları yanlış bilgilendirme bari .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 21 Temmuz 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
Öyle değilde neyse sen kafanın dikine git . Warrior açtığında anlarsın olayı .
PS : Veya anlamazsın ama bi önemi yok warrior değilsin sonuçta etraftaki warriorları yanlış bilgilendirme bari .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 21 Temmuz 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]

o zaman ben biraz seni aydinlatayim. Ayrica oyunu betasindan bu yana oynayan bir ki$i olacak Average damage hesaplamayi bildigimi soylemek isterim. Bir kere average damage hesaplanirken DPS hicbir onemi yok. Sen hala AD icin alakasiz bir formul yazip DPS ile carpiyorsun. Oncelikle yukarida yazdigim arcanite reaper'in average damageina bakiyoruz. Kac yazmi$im? 204.5 yani Min Damage + Max Damage / 2.

Cok basit bir formul. Yani alakasiz formuller ile insanlarin aklini kari$tirmiyorum hic. $imdi en guvenilir WOW database'lerinden birisi olan Allakhazam'in Arcanite Reaper icin verdigi Average Damage'a bakiyoruz.

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=12784

Kacmi$? 204....

$imdi Unstoppable Force'un average damage'ina bakiyoruz. Once benim yazdigim DOGRU formul ile hesaplayip yukaridaki post'ta belirttigim damage.

233.3

Hemen yine en guvenilir DB'lerden allakhazam'in Unstoppable Force icin verdigi AVERAGE DAMAGE'a bakiyoruz ve warriorlari dogru yonlendiriyoruz.

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19323

233.....

Bu sitelerde hesaplanan average damage'larda benim hesapladigim gibi kusuratli damage olmamasinin sebebi World of Warcraft'ta diger bir blizzard oyunu olan Starcraft gibi kusuratli damage olmamasi. Yani 204 ve 233 dogru. Hatirlayacaginiz gibi Starcraft'ta bircok damage type vardi. Concussive, Explosive gibi. Bu durumda 0.25 damage bile unitenizin HP sinde gorunmemesine ragmen hesaplanir ve bir sonraki damage ile birle$ip du$erdi.

Warriorlari yanli$ yonlendirme konusunu da ayrica bir du$unmeni isterim. Oncelikle formulleri ogrenmen gerekiyor.

Bu konuyu okuyan warriorlar icin $unu soylemek isterim. Ventrillolarinda her an ic bayici warrior muhabbeti donen bir guilde mensup ki$i olarak size tavsiyem DPS'e hic bakmamaniz. Zaten en iyi warriorlarin hemen hepsinin Unstoppable Force kullandigini goreceksiniz (AV factionu ile Exalted olanlar). Onemli olan Average damage'dir ve cok basit bir formul ile hesaplanir. Formulumuze tekrar bakiyoruz:

Minimum Damage + Maximum Damage / 2.

Yani siz ve rakibiniz armorsuz, herhangi bir bonussuz duruyorken silahinizi her sallayi$inizda rakibinize vereceginiz ORTALAMA damage. DPS ile carpmaya falan kalkmayin bu formulu. DPS cok farkli bir konudur. Genellikle oyuna yeni ba$lami$ warrior'larin "aaabi DPS e bak agzim sulandi' muhabbetine konu olmaktadir.

Ayrica: Arcanite Reaper de iyi bir warrior silahidir. Onu kotulemek gibi bir amacim yok. Sadece dogru bildilendirilmenizi istedim. Talent'lari Axe uzerine olan warriorlar tabii ki Arcanite Reaper'a oncelik vereceklerdir. Ancak onceliginiz damage ise, Unstoppable Force cok daha iyi.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediğin şey eksik ki benim gözümde eksik bilginin yanlıştan pek farkı yoktur
. Öncelikle bilmen gereken şey Verdiğin zararın sırf silah gücüne bağlı olmadığı .
Yani senin attack powerın silahının vereceği zarar birebir yansır .
Bir diğer noktaysa şudur average damage dediğin ( fakat ne olduğunu kavrayamadığın ondan karıştırmayalım dediğin nokta ) silahın dpssi ve speediyle birebir ilişkilidir . Silahının vereceği son zarar (silahın dpssi+ senin attack powerın)silahın hızıdır .

yani benim attack powerım diyelimki 700se bu 50 dpsye eşittir
Silahın dpssi ise 53.8 diyelim
bunları topluyoruz 103.8 sonra bunu silahın hızıyla çarpıyoruz 103.8 * 3.8 işte bu bize silahın average hızını veriyor. Yani Average speed birebir silahın hızı ve dpssiyle ilişkili + bizim base attack hızımızla ilişkili . Kısaca neymiş formüllerin nasıl hesaplandığını bilmeden birebir yorum yapmamak gerekiyormuş .

Şimdide yaptığın average damage hesaplamasına gelelim ilk yazdığım yazıyı dikkatli okumuş olsaydın bir warrior için Axedan gelen %5 crit şansının aradaki vuruş gücü farkından fazla olduğunu söylediğimi bu nedenle tercih edilmesi gerektiğini anlattığımı görürdün .

Son olarak sana tavsiyem oyun mekaniğini anlamak için uğraşma , başkalarının yaptığını yap nasılsa mekaniğini anlasanda anlamasanda bonusları alıyosun eşyalardan . Zaten yoksa sen ve senin gibi ler nasıl oynayabilir ki bu oyunu :D .
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm keidnlikle warrior gözdesi bi silah değil bunu belirtiyim öncede milleti gaza gelmesin warrior acıcam 5/5 mace mastery yapıcam diye.

Warrior için axe ve polearm dışındaki silahları kullanmak %5 crit chance'den vazgeçmek demek.

diğer sınıfların aksine Crit warrior için sadece dmg demek değil herşey demek. Sırf critlerine guvenerek butun warriorlar deep wounds ve impale alıyoki cirtler dotların ve %20 daha fazla dmg versin.

Cok daha önemlisi Cirt demek öküz gibi rage demek rage demek Mortal strike, execute, intercept, whirlwind demek. Bunların hepside bi warrior'un herhangi bi combatta değil kazanmak etkisini gösterebilmesi için gerekli şeyler.

pvp'ye %5 stun chance'la giremezsiniz. PvE ye giriyosanız elinizde 2h nin işi ne paşa paşa alın hammer of northen wind'inizi zorda bulunmuyo zaten o kadar.

Lvl 60 her warrior'a sorun 5,9 dps+%5 stun mı? yoksa %5critmi diye hepsi crit der.

öle 100 kişinin ortasına dalıp 15'ini kesen warriorlar stunla kesmiyo o adamlar =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
Söylediğin şey eksik ki benim gözümde eksik bilginin yanlıştan pek farkı yoktur
. Öncelikle bilmen gereken şey Verdiğin zararın sırf silah gücüne bağlı olmadığı .
Yani senin attack powerın silahının vereceği zarar birebir yansır .
Bir diğer noktaysa şudur average damage dediğin ( fakat ne olduğunu kavrayamadığın ondan karıştırmayalım dediğin nokta ) silahın dpssi ve speediyle birebir ilişkilidir . Silahının vereceği son zarar (silahın dpssi+ senin attack powerın)silahın hızıdır .

yani benim attack powerım diyelimki 700se bu 50 dpsye eşittir
Silahın dpssi ise 53.8 diyelim
bunları topluyoruz 103.8 sonra bunu silahın hızıyla çarpıyoruz 103.8 * 3.8 işte bu bize silahın average hızını veriyor. Yani Average speed birebir silahın hızı ve dpssiyle ilişkili + bizim base attack hızımızla ilişkili . Kısaca neymiş formüllerin nasıl hesaplandığını bilmeden birebir yorum yapmamak gerekiyormuş .

Şimdide yaptığın average damage hesaplamasına gelelim ilk yazdığım yazıyı dikkatli okumuş olsaydın bir warrior için Axedan gelen %5 crit şansının aradaki vuruş gücü farkından fazla olduğunu söylediğimi bu nedenle tercih edilmesi gerektiğini anlattığımı görürdün .

Son olarak sana tavsiyem oyun mekaniğini anlamak için uğraşma , başkalarının yaptığını yap nasılsa mekaniğini anlasanda anlamasanda bonusları alıyosun eşyalardan . Zaten yoksa sen ve senin gibi ler nasıl oynayabilir ki bu oyunu :D .

Oncelikle daha once belirttigim gibi ben silahin raw damage'ina yani hicbir bonusu olmadan verdigi damage a baktigimi soylemek isterim. Silahin verecegi son zarar tabii ki itemlar ile ili$kilidir ama ben "RAW DAMAGE" formulunu yazdim. Talent'lardan gelen bonuslarla ilgili bir $ey soylemedim.

Ikincisi "sen ve senin gibiler nasil oynayabilir bu oyunu" lafini da hic begenmedim acikcasi. 1993 yilindan beri MMORPG 'leri oynayan biri olarak (MUD + grafik agirlikli RPG'ler) birazcik kirildim. Bu oyun ile ilgili onlarca formul biliyorum ve kullandigim item'larda da bu formullere dikkat ediyorum. (Mesela Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to X formulunu daha official bir aciklama olmadan cok kucuk bir hata yaparak foruma yazmi$tim yakla$ik 7-8 ay once, ki hala insanlarin yuzde doksani bilmiyor). Acikcasi beni tanimamanin nedeni benim paticik forumlarinda pek yazi yazmiyor olmam. Kisacasi biri hakkinda atip tutarken biraz taniman gerekiyor kar$indakini. Ben seni tanimadan buraya bir $eyler yazmak isteseydim "Sen daha kisa pantolonla geziyorken ben MUD oynuyordum" yazardim ama hic tanimadigim icin yazmiyorum. Belki sen benden de eskisindir.

Neyse o zaman birakalim insanlar okuyup karar versinler. Bu tarti$mayi uzatmanin bir anlami yok. Herkes talent dagilimina gore aliyor silahini.

Bu arada karakterini, levelini ve itemlarini yazabilir misin merak ettim? Her blue/purple item'a atlayan biri gibi gorunmuyorsun cunku.

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Amacım seni veya başkasını kırmak değil fakat tam olarak emin olmadığın konulardan konuşmak yanlıştır. Yani kendi bilgime güvenmesem bu kadar detaylı bir karşılaştırma yapmazdım zaten . Dikkatini çektiyse foruma katılan warriorlarda % critin aradaki güç farkından çok daha önemli olduğu görüşünde imzamda karakterlerimi bulabilirsin .
6 7 yıldan beri mmorpg oynuyorum . 9 yıldan beri dmlik yapıyorum ondan öncede 2 yıl salt oyuncu olarak masaüstü oynadım . Bir oyunda ne kadar iyi olursan ol bir classı oynamadıysan onun hakkında kesin konuşmamak gerektiğine inanan biriyim .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 21 Temmuz 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Hmm keidnlikle warrior gözdesi bi silah değil bunu belirtiyim öncede milleti gaza gelmesin warrior acıcam 5/5 mace mastery yapıcam diye.

Warrior için axe ve polearm dışındaki silahları kullanmak %5 crit chance'den vazgeçmek demek.

diğer sınıfların aksine Crit warrior için sadece dmg demek değil herşey demek. Sırf critlerine guvenerek butun warriorlar deep wounds ve impale alıyoki cirtler dotların ve %20 daha fazla dmg versin.

Cok daha önemlisi Cirt demek öküz gibi rage demek rage demek Mortal strike, execute, intercept, whirlwind demek. Bunların hepside bi warrior'un herhangi bi combatta değil kazanmak etkisini gösterebilmesi için gerekli şeyler.

pvp'ye %5 stun chance'la giremezsiniz. PvE ye giriyosanız elinizde 2h nin işi ne paşa paşa alın hammer of northen wind'inizi zorda bulunmuyo zaten o kadar.

Lvl 60 her warrior'a sorun 5,9 dps+%5 stun mı? yoksa %5critmi diye hepsi crit der.

öle 100 kişinin ortasına dalıp 15'ini kesen warriorlar stunla kesmiyo o adamlar =)

:tup:[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
Amacım seni veya başkasını kırmak değil fakat tam olarak emin olmadığın konulardan konuşmak yanlıştır. Yani kendi bilgime güvenmesem bu kadar detaylı bir karşılaştırma yapmazdım zaten . Dikkatini çektiyse foruma katılan warriorlarda % critin aradaki güç farkından çok daha önemli olduğu görüşünde imzamda karakterlerimi bulabilirsin .
6 7 yıldan beri mmorpg oynuyorum . 9 yıldan beri dmlik yapıyorum ondan öncede 2 yıl salt oyuncu olarak masaüstü oynadım . Bir oyunda ne kadar iyi olursan ol bir classı oynamadıysan onun hakkında kesin konuşmamak gerektiğine inanan biriyim .

Aslinda tamamen eminim UF nin AR den daha iyi olduguna. Zaten biraz once guildimdeki warriorlar ile konu$tum (1 tanesi serverin en iyi warriorlarindan, resmen celebrity herif) Unstoppable Force kesinlikle daha iyi dedi. Digeri baska bir guildden arkada$im. Diger guildden olan herif benim yaptigim hesaba yakin bir hesap yazdi (Average Damage icin benim yazdigim formulu kullandi bu arada :p). Max damage'inin arcanite reaper'dan cok daha iyi oldugunu soylediler. Acikcasi ben de onlara katiliyorum ki zaten herifler aylarca reaper kullandiktan sonra Unstoppable Force'a gectiler. (Kendileri pek epic olsun benim olsun meraklisi degillerdir ayrica). Neyse dedigim gibi talent'a bakan bir durum gibi gorunuyor. Bizim serverda (Populated PVP server) iyi warriorlari hemen hepsi UF kullaniyor. Belki modaya uyuyorlardir kim bilir. Ama benim inancim UF almak zor oldugu icin cogu insanin "reaper rules" diyecegi.

Demin aldigim bir habere gore Motral Strike ile 2800 kusur vurmu$ bizim warrior. Arcanite ile nasil damage'lar? MS damage'iniz kac oluyor?

Bu arada warrior oynamami$ biri degilim :D

Bu arada eski Dm'lerdensen seni taniyor olma ihtimalim var. Muhammet Dabiri ve Sahin Derya'yi taniyor musun?

[Bu mesaj Rodeo tarafından 21 Temmuz 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi burdaki warriorları yanlış bilgilendirmede nasıl oynarsan öyle oyna ...[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
Dediğim gibi burdaki warriorları yanlış bilgilendirmede nasıl oynarsan öyle oyna ...

Serverin en iyi 2 warrioruna sordum, ikisi de UF dedi. Bence hic yanli$ bilgilendirmiyorum. PvE serveri falan degil cunku oynadigim server. Populated PvP server.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla olayı onlara senin nasıl anlattığın belirsiz çünkü açıkcası açıkladığım şeyleri hala kavradığını sanmıyorum . Artı benim karakterlerim açık ve net sende seninkileri belirt serverla beraber ....[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Valla olayı onlara senin nasıl anlattığın belirsiz çünkü açıkcası açıkladığım şeyleri hala kavradığını sanmıyorum . Artı benim karakterlerim açık ve net sende seninkileri belirt serverla beraber ....

Onlara anlattigim $ey PVP'de Arcanite Reaper mi kullanmak daha mantikli yoksa UF mi? Ikisinin de cevabi zaten belliydi.

Karakterlerim bir tane Level 60 druid (oyunun ba$indan beri oynadigim, yani server acildigi andan itibaren).

Bir tane de level 53 hunter'im var. (Hunter'la hemen hemen hic oynamiyorum, para kazandiran karakter kendisi).

Server: (US) Mannoroth ve Destromath.

Guildim hakkinda bilgi de istiyorsan 100'un uzerinde level 60'i olan 160 ki$ilik bir guild. Hemen her gun MC yapiliyor.

Ayrica anlattigin $eyleri kesinlikle kavradigimi soyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...