Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 çok sık yapılan bir hata. hepsini teker teker düzeltmeye çalışmaktansa buraya yazayım dedim. eylenmek diye birşey yok, söylemek istediğiniz şeyin türkçe karşılığı eğlenmek. çok sık karşılaşılan ve sinir bozucu bir imla hatası olduğu için buraya yazayım dedim. daha çok bilgi isteyenler: www.tdk.gov.tr[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu arada eylenmek, vakit harcamak anlamına geliyor da, nie böle hareret yaptın ki mum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yorum yoq[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Osman kılıcımı çaldı!!ühühühhü!!!!Hahahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Vay be..yeni ögrendim dicem :d yalan..abi uyuh..bende diil diil değil die bi konuı accam[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 süpriz var bide[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=eylenmek cedaycım, tdk öyle bir kelime yok diyor. hadi varsa da eylemek fiilinin edilgen hale gelmişi diyebilirim ama diyemiyorum.. çünkü tdk yok diyor. niye yaptım? herşey vatan için (anlayacağın üzere çok sıkıldım)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eylenmek diye bişey yok , "ey" sahibi olmak gibi saçma bir anlama varıyor o. eğlenmek di mi ? hıh evet. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mum Chamber "birşey" diye de bir şey yok..o senin yazmaya çalıştığın "bir şey" yani ayrı yazılıyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi salla tdk yı, ben var diosam vardır :p hatta halk dilinde daha cok "fazla eylenme, cabuk gel" seklinde kullanılır. cümle içinde bile kullandım, artık yok diyemezsin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Manti, 14 Ağustos 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Mum Chamber "birşey" diye de bir şey yok..o senin yazmaya çalıştığın "bir şey" yani ayrı yazılıyor. Madem öyle, o zaman noktadan sonrada büyük harfle başlanır.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Manti, 14 Ağustos 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Mum Chamber "birşey" diye de bir şey yok..o senin yazmaya çalıştığın "bir şey" yani ayrı yazılıyor. tdk birşey kelimesi ile ilgili benim tanık olduğum 2 değişiklik yaptı ve en son baktığımda internetteki imla kılavuzunda bununla ilgili bir bilgi bulunmuyordu.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 zanletmek var bi de bilerek mi yannış yazılıyor bilmiyorum. "zannetmek" ama doğrusu.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Ceday, 14 Ağustos 2005 18:20 tarihinde demiş ki: abi salla tdk yı, ben var diosam vardır :p hatta halk dilinde daha cok "fazla eylenme, cabuk gel" seklinde kullanılır. cümle içinde bile kullandım, artık yok diyemezsin.. :) tabi cedaycan :D sen istersin de olmaz mı :D ben sizi şu güzel pazar gününde değişik bir tartışmayla baş başa bırakayım ve gidip annanemin yemeklerini yiyeyim. bu sırada da manti nickli ukala arkadaşı altını çizdiğim kelimelerin doğru yazılışlarını bulmaya davet ediyorum. kolay gelsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: fastreload, 14 Ağustos 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Madem öyle, o zaman noktadan sonrada büyük harfle başlanır. bak bak , kasmış bi de hata olmaması için ama ben buldum , virgülden sonra space var veya virgülden önce space yok. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 14 Ağustos 2005 18:20 tarihinde demiş ki: abi salla tdk yı, ben var diosam vardır :p hatta halk dilinde daha cok "fazla eylenme, cabuk gel" seklinde kullanılır. cümle içinde bile kullandım, artık yok diyemezsin.. :) tabi cedaycan :D sen istersin de olmaz mı :D ben sizi şu güzel pazar gününde değişik bir tartışmayla baş başa bırakayım ve gidip annanemin yemeklerini yiyeyim. bu sırada da manti nickli ukala arkadaşı altını çizdiğim kelimelerin doğru yazılışlarını bulmaya davet ediyorum. kolay gelsin. başbşa bırakim ananemn yiyim nikli ukla :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Baba kastırma hiç... Anlamayacaklar yani! Aralarında anlayabilecek bir iki kişi varsa: HerkeZ değil Herkes Herşey değil Her şey (hatta bütün şeyler ayrı yazılır) Bir kaç değil Birkaç hiç bir değil hiçbir yoq değil yok Daha yüzlerce örnek verebilirim. Ama algılama yetersiz adamlarda, demek istediğini anlıyamıyorlar. Onun için kastırmaya, sinirlerini bozmaya gerek yok. Bunlar kitap okumamakla, imla kurallarını hiçe saymakla övünen adamlar. Yorma kendini sen...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 14 Ağustos 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Madem öyle, o zaman noktadan sonrada büyük harfle başlanır. bak bak , kasmış bi de hata olmaması için ama ben buldum , virgülden sonra space var veya virgülden önce space yok. :B Hayır sen yanlış yazıyorsun; 1. kelime, 2. kelime Doğrusu budur[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 "ey" hitabının (seslenme, saygı) kendisine kullanılmasıyla eylenmek, kendisine seslenilen biri eylendim diyebilir falan falan falan arada delebilir öle yazabiliriz öyle yerine vs. vs.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet evet katılıyorum bu kumpanyaya kardeşler keh keh artık dilimizi kurtaralım bu yozlaşmadan efendim madem imla hatalarına parmak bastık, space yerine boşluk kullanalım hatta forum da demeyelim ortam topluluk falan diyelim. Pati Zone nedir ya Pati Alanı falan diyelim şuna. adresi www.paticik.aş www.paticik.ltd olarak falan değiştirelim. ah ah daha ne güzel hayaller kurarım da.. **allahallah bir çıkmışım konudan baktım her yer şiir ne bu edebiyat memleketi mi olduk dedim karalama defterine taşınmış meğer konu..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 14 Ağustos 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Burdaki insanların yarısı ingilizce konuşmayı merifet sanıp saçma sapan kelimeler sıkıştırıyor araya. Türkçe konuşsun imla hatası yapsın heh[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eet eet katılıyorum özantılaşmamak lazım her bişeyden önce[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 14 Ağustos 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Cevap vermek için baktım da, herkes ayrı bir saçmalamış yahu... Sidik yarıştıranlar ayrı, dalga geçmeye çalışıp kendini rezil edenler ayrı... Sadece Zeytin'in mesajı güzel olmuş bence...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar